وی افزود: سالانه حدود دو میلیون و 600 هزار تن گوشت مرغ تولید در کشور تولید می شود و تقریباً سرانه 28 تا 30 کیلوگرم تأمین می شود. این روند به روال خودش باقی است اگر چه مقدار سلامتی گوشت مرغ که انستیتو تغذیه ایران توصیه کرده چیزی حدود دو کیلوگرم در ماه یعنی 24 کیلو سالانه است و در حال حاضر بیش از این مقدار برای هر نفر در کشور تولید و تأمین می شود؛ البته این با نوساناتی هم به طور معمول مواجه است.
دبیر انجمن شرکت های زنجیره ای تولید گوشت مرغ ادامه داد: اقبال به گوشت مرغ با افزایش نرخ گوشت قرمز بیشتر می شود. هنگام افزایش تقاضا بالانس عرضه و تقاضا تا حدودی بهم می ریزد اما در روزهای آینده شاهد ثبات در بازار گوشت مرغ خواهیم بود و حتی پیش بینی ما این است که اواخر این ماه و پس از پایان ماه رمضان مرغ مازاد صادرات شود.