پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 582413 تاریخ : 1400/03/24-11:31:26
,9,
وجود ترکیبات خطرناک محرک شیشه در کپسول های لاغری غیرمجاز/ اطمینان از سلامت مکمل ها با استعلام از سامانه تیتک

سازمان غذا و دارو هشدار داد

وجود ترکیبات خطرناک محرک شیشه در کپسول های لاغری غیرمجاز/ اطمینان از سلامت مکمل ها با استعلام از سامانه تیتک

مدیرکل آزمایشگاه های مرجع کنترل سازمان غذا و دارو با اشاره به بررسی آزمایشگاهی نمونه کپسول های لاغری که در فضای مجازی تبلیغ و به فروش می رسند، گفت: براساس این آزمایش ها وجود ماده خطرناک مت آمفتامین (شیشه) در این فراورده ها اثبات شده است.

به گزارش بانک و صنعت، دکتر سید محمود مسیحا هاشمی ، اظهار کرد: اداره کل آزمایشگاه های مرجع کنترل غذا، دارو و تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو نمونه هایی از کپسول قاچاق و تقلبی که با ادعای فراورده گیاهی لاغری به نام «گلوریا» در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی به فروش می رسد، مورد بررسی و آزمایش قرار داده است، که در ارزیابی های دقیق آزمایشگاهی مشخص شد، این فراورده تقلبی حاوی ماده غیرمجاز و خطرناک مت آمفتامین (ماده مخدر شیشه) بوده که عوارض خطرناک و جبران ناپذیری دارد.


وی افزود: مت آمفتامین (شیشه) موجود در این محصول و همچنین تولیدات دست ساز برخی عطاری ها بصورت ترکیب با سایر فراورده های گیاهی به عنوان کاهش دهنده اشتها استفاده می شود. منابع مختلف غیرمجاز، این فراورده های تقلبی را تولید و به عنوان برند اروپایی در وبسایت های فروش اینترنتی، فضای مجازی و بعضی عطاری ها عرضه می کنند.

مدیرکل آزمایشگاه های مرجع کنترل سازمان غذا و دارو تصریح کرد: با توجه به نوع، شکل و محتویات داخل فراورده لاغری با عنوان «گلوریا» و پیگیری از اداره کل نظارت بر امور فراورده های طبیعی سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو مشخص شد این محصول فاقد مجوز است.

دکتر هاشمی خاطر نشان کرد: تمهیدات لازم با همکاری دستگاه های ذیربط برای برخورد با متخلفان و جمع آوری این فراورده تقلبی و سایر ترکیبات مشابه صورت گرفته است.

وی با تاکید بر لزوم توجه به برچسب اصالت روی محصولات سلامت محور هنگام خرید، اظهار کرد: استعلام فراورده از سامانه تیتک www.TTAC.IR و سامانه پیامکی 20008822 امکان پذیر است و اطمینان از اصالت فراورده ها تنها با تطابق اطلاعات روی برچسب و پاسخ دریافتی از سامانه حاصل می شود.


ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 262
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران