پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 577392 تاریخ : 1400/01/23-16:11:02
,14,
والک پلو به منوی غذایی تاسیسات گردشگری شمیرانات افزوده شد

والک پلو به منوی غذایی تاسیسات گردشگری شمیرانات افزوده شد

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شمیرانات گفت: «والک پلو به عنوان معروف ترین غذای بومی و محلی شمیران که در فصل بهار طبخ می شود به منوی غذایی تاسیسات گردشگری شمیرانات افزوده شد.»

به گزارش بانک و صنعتبه نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تهران، علیرضا جعفری روز شنبه 21 فروردین ماه 1400، افزود: «غذاهای بومی و محلی براساس جغرافیا و مواد اولیه در دسترس تهیه می شود و خوراک ها علاوه بر آنکه ما را با شرایط اقلیمی و جغرافیایی و منظر طبیعی منطقه آشنا می کنند، معرف منظر فرهنگی مردم بومی آن مکان نیز هستند.»

او بیان کرد: «به دلیل زمان برداشت سبزی کوهی والک در یک بازه زمانی محدود، این پلو در اوایل فصل بهار در شمیران طبخ می شود.»

علیرضا جعفری اضافه کرد: «ترویج میراث غذایی ضمن حفظ هویت فرهنگی منطقه موجب توسعه گردشگری غذا در شمیرانات می شود.»

او ادامه داد: «گردشگران برای تجربه های متفاوت سفر می کنند و گردشگری خوراک می توانند یکی از این تجربه ها برای جذب گردشگران باشد.»

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شمیرانات گفت: «با همکاری مجتمع های گردشگری و پذیرایی شهرستان والک پلو به عنوان یک غذای بومی و محلی منطقه شمیرانات در منو غذایی افزوده شد.»



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 195
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران