او بیان کرد: «به دلیل زمان برداشت سبزی کوهی والک در یک بازه زمانی محدود، این پلو در اوایل فصل بهار در شمیران طبخ می شود.»
علیرضا جعفری اضافه کرد: «ترویج میراث غذایی ضمن حفظ هویت فرهنگی منطقه موجب توسعه گردشگری غذا در شمیرانات می شود.»
او ادامه داد: «گردشگران برای تجربه های متفاوت سفر می کنند و گردشگری خوراک می توانند یکی از این تجربه ها برای جذب گردشگران باشد.»
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شمیرانات گفت: «با همکاری مجتمع های گردشگری و پذیرایی شهرستان والک پلو به عنوان یک غذای بومی و محلی منطقه شمیرانات در منو غذایی افزوده شد.»