به گزارش بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو زاهدان- دکتر مریم بیگمی، مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اعلام این موضوع، گفت: پرسنل شاغل در واحدهای تحت پوشش، به ویژه کارکنانی که در خط تولید کار می کنند، باید به حداقل تجهیزات مانند ماسک و دستکش مجهز باشند و این موضوع در چک لیست های بازرسی لحاظ شده است.
وی افزود: یکی دیگر از اقدامات مورد توجه بازرسان وکارشناسان، غربالگری تمام پرسنل شاغل در واحدهای تولیدی و توزیعی زیر نظر مسئول فنی است و بایستی از ورود افراد مشکوک و دارای علائم تنفسی، به واحد جلوگیری شود.
دکتر بیگمی ادامه داد: تامین مواد ضدعفونی کننده، دستکش، ماسک و سایر اقلام حفاظتی بر عهده مدیر واحد تولیدی است و مسئول فنی واحد نیز موظف است بر اجرای ضوابط و دستورالعمل ها نظارت کند.