پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 577449 تاریخ : 1400/01/24-10:24:22
,6,
بازیافت باتری های فرسوده خودرو: بازار 95 میلیارد دلاری تا 2025

بازیافت باتری های فرسوده خودرو: بازار 95 میلیارد دلاری تا 2025

حالا دیگر باتری های لیتیم-آیون همه جا هستند، تلفن همراه، لپ تاپ، تبلت، دوربین و اخیرا هم خودرو.

به گزارش بانک و صنعتبه نقل از سایپانیوز، بر اساس اطلاعات منتشر شده در مارکتس اند مارکتس MarketsandMarkets تقاضا برای باتری های لیتیم-آیون در 5 سال گذشته موشک وار افزایش یافته است. انتظار می رود که بازار 44.2 میلیارد دلاری در سال 2020 ظرف 5 سال [یعنی سال 2025] به 94.4 میلیارد دلار برسد که بیشتر این افزایش مربوط به رونق خودروهای برقی است. در ایالات متحده در افقی نه چندان دور، کمبود شدید باتری های لیتیم-آیون در حال پدیدار شدن است.

جی بی اشترابل JB Straubel قائم مقام فناوری سابق در تسلا که مغز متفکر اکثر فناوری های به کار رفته در تسلا بود، در سال 2017 خودش به فکر تأسیس کمپانی ردوود متریالز افتاد. مهمترین مأموریت این کمپانی پاسخگویی به نیاز شدید مواد خام برای تولید باتری و حل معضل زباله های برقی e-waste حاصل از گسترش دنیای اینترنت و فناوری و خودروهای برقی است.

همزمان با گسترش نیاز به باتری برای خودرو و وسایل الکترونیکی، کاهش زباله ها و بازیافت این محصولات موضوع اصلی تعداد زیادی از شرکت ها قرار گرفته است و در بین این شرکت ها «ردوود متریالز» Redwood Materials به بزرگترین کمپانی بازیافت باتری های لیتیم-آیون در آمریکای شمالی تبدیل شده است.

ماه گذشته نیز ردوود متریالز شراکت با سازنده خودروهای تجاری برقی پروترا Proterra را آغاز کرد تا به زنجیره تأمین باتری کمک کند. در حقیقت «پروترا» اولین خودروسازی است که به فکر بازیافت باتری های خودرو افتاده و باتری های فرسوده را به شهر کارسن ایالات نوادای آمریکا محل بازیافت باتری در شرکت ردوود متریالز ارسال می کند.

پیش از بازیافت این باتری ها در کمپانی ردوود متریالز، خیلی از این باتری ها که 80 تا 90 درصد از ظرفیت شارژ خود را از دست داده بودند سر از سامانه های ذخیره برق ایستگاهی در می آورند اما به خاطر وجود عناصر و فلزات گرانبها در باتری ها، بازیافت آنها صرفه اقتصادی بیشتری دارد.

تا سال 2025، 50 درصد از تولید خودروسازان، خودروهای برقی خواهند بود، از آن جایی که عمر مفید خودروهای برقی را حدود 6 سال در نظر می گیرند، به زودی باتری های فرسوده ی خودروها سر از بازیافت در خواهد آورد. البته در برخی از کشورها، امکان اجاره به شیوه لیزینگ باتری ها وجود دارد و برخی از خودروسازان برنامه ای دارند که بعد از 6 سال باتری خودروهای برقی را تعویض می کنند. هر چند تعویض باتری خودروهای برقی یک فرآیند پیچیده است، با این حال از سال 2025 به بعد، بازیافت باتری خودروها به یک کسب و کار سودمند تبدیل خواهد شد.

«ردوود متریالز» با کمپانی های پاناسونیک، گیگافکتوری [تأمین کننده باتری های تسلا] و آمازون [بزرگترین وبسایت خرده فروشی در آمریکا] برای بازیافت باتری ها قرارداد دارد. در طی یک دهه آینده، ردوود متریالز به تأمین کننده مواد خام برای تولید باتری هم تبدیل می شود.

منابع: techcrunch و CNBC



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 209
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران