به گزارش بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در این همایش در حوزه نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی، از معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به عنوان برگزیده سطح یک کشوری تقدیر به عمل آمد.
انجام دقیق امور مرتبط با اجرای برنامه عملیاتی، ارزیابی منظم از شرایط فنی و بهداشتی تولید در واحدهای تولید فرآورده های خوراکی و آشامیدنی (PRPS)، ارزیابی مستمر فرآورده های موجود در سطح عرضه (PMS) و ارزیابی سیستم های ایمنی مواد خوراکی (FSMS) و دقت عمل در سامانه TTAC جهت امور مرتبط با ثبت منبع، تائید صلاحیت مسئولین فنی، بازرسی واحدهای تولیدی، امور مرتبط با ترخیص شرکت های وارداتی و نظارت بر انبار شرکت ها از دلایل انتخاب معاونت غذا و دارو دانشگاه به عنوان معاونت برگزیده کشوری بود.
معاون غذا و دارو دانشگاه، دکتر «سید علیرضا مرتضوی» ضمن تبریک این موفقیت به مجموعه دانشگاه و معاونت غذا و دارو، مراتب تبریک ویژه خود را به سرکار خانم دکتر «ندا رونده» مدیر واحد نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی آشامیدنی و آرایشی بهداشتی و همکاران ایشان بر تداوم فعالیت ها و سخت کوشی همکاران جهت کسب موفقیت های بیشتر در سایر حوزه های معاونت غذا و دارو دانشگاه تاکید کرد.