پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 251459 تاریخ : 1395/09/22-14:57:36
,10029,
20 درصد از کودکان زیر 2 سال دچار اضافه وزن و چاقی هستند.

20 درصد از کودکان زیر 2 سال دچار اضافه وزن و چاقی هستند.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت هشدار داد: 20 درصد از کودکان زیر 2 سال دچار اضافه وزن و چاقی هستند.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، دکتر زهرا عبداللهی در نشست خبری بسیج ملی کاهش مصرف قند، نمک و چربی که از 29 آذر ماه آغاز و تا 15 دی‌ماه ادامه خواهد داشت، گفت: طی چند سال اخیر به دلیل اقدامات مداخله‌ای موثر در کشور، بیش از 75 درصد مشکل سوءتغذیه کودکان و همچنین 50 درصد کمبود آهن در همه گروه‌های سنی کاهش یافته است، بدین ترتیب میزان کمبود آهن در زنان باردار که در گذشته 43 درصد بود، امروز به 14.8 درصد رسیده است.  همچنین این رقم در نوجوانان قبلا 23 درصد بود اما در حال حاضر به 11 درصد کاهش یافته است.

وی اضافه وزن و چاقی در همه گروه‌های سنی را یکی از مشکلات عمده وزارت بهداشت عنوان کرد و گفت: براساس آخرین اطلاعات، 20 درصد از کودکان کمتر از 2 سال دچار اضافه وزن و چاقی هستند. به همین دلیل کاهش مصرف بالای نمک، قند، چربی و همچنین بالا بردن مصرف سبزی و میوه‌جات در اولویت برنامه‌های ما برای اصلاح الگوی مصرف مردم قرار دارد.

به گفته مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، در حال حاضر 65 درصد از زنان بین 25 تا 64 ساله دچار چاقی شکمی و دور کمر بالاتر از 88 هستند و این رقم در مردان به 20 درصد رسیده است. این نوع چاقی خطر بیماری‌های قلبی و عروقی و سکته و دیابت را افزایش می‌دهد.

عبداللهی هدف از این بسیج را ترویج مصرف میوه و سبزیجات و همچنین آگاهی رسانی درخصوص مضرات سوءمصرف قند، چربی و نمک عنوان کرد و گفت: ما باید روی آگاهی و عملکرد دانش‌آموزان کار کنیم. از سال گذشته برای ترویج فرهنگ استفاده از میوه و سبزیجات برای اولین بار در بوفه‌های مدارس، میوه عرضه شد.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت همچنین از بازنگری هرم غذایی ایران خبر داد و گفت: این هرم سال گذشته بازنگری شد و در آن حبوبات جایگاه ویژه‌ای دارد. این گروه از مواد غذایی منبع پروتئین و حاوی فیبر هستند و در پیشگیری از اضافه‌وزن، چاقی و سرطان و سایر بیماری‌ها نقش مهمی دارند. همچنین قرار است از مهدهای کودک تا مدارس و همچنین مقاطع آموزش عالی نیز این هرم ترویج شود.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 224
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران