پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 584099 تاریخ : 1400/04/14-15:33:55
,11,
1.3 میلیون لاستیک وارداتی به سامانه کالا افزوده شد

1.3 میلیون لاستیک وارداتی به سامانه کالا افزوده شد

مدیرکل دفتر حمل و نقل مسافری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از افزوده شدن 1 میلیون و 300 هزار حلقه لاستیک وارداتی با ارز نیمایی به سامانه کالا خبر داد.

به گزارش بانک و صنعت، داریوش باقرجوان درباره نظارت بر وضعیت فنی ناوگان حمل و نقل جاده ای مسافر گفت: اتوبوس های مسافری بین شهری بر اساس سن ناوگان، بین 3 تا هر 6 ماه یک بار معاینه فنی مکانیزه دریافت می کنند.

وی افزود: نوع دیگری از معاینه و کنترل فنی ناوگان نیز قبل از هر اعزام خودرو و اتوبوس است که در لحظه سفر از سوی مدیران فنی شرکت های حمل و نقل چک می شوند یعنی هر بار قبل از سفر معاینه فنی بصری صورت می گیرد و ظواهر وسیله نقلیه آن بر اساس ضوابطی که سازمان راهداری تعیین کرده، چک می شود.

مدیرکل دفتر حمل و نقل مسافری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای درباره عرضه لاستیک یادآور شد: در سامانه کالا وابسته به وزارت صمت، لاستیک با ارز نیمایی عرضه می شود لاستیک های تولید داخل هم که مواد اولیه آنها وارداتی است، در همین سامانه عرضه می شوند.

وی تصریح کرد: بر اساس سهمیه بندی که انجام شده، متقاضیان دریافت لاستیک های وارداتی با ارز نیمایی، به سامانه کالا مراجعه می کنند سپس به صورت سیستمی حواله الکترونیک دریافت کرده و با توجه به اینکه پلاک خودروی سنگین و شماره شاسی موتور و بدنه نیز در سامانه کالا ثبت شده، حواله الکترونیکی را به فروشنده تحویل می دهند.

باقرجوان گفت: وزارت صمت به سازمان راهداری اطمینان خاطر داده که در این حوزه مشکلی نخواهد بود و لاستیک عرضه می شود؛ اعلام شده که 1 میلیون و 300 هزار حلقه لاستیک در سامانه کالا موجود است.

به گفته این مقام مسئول در سازمان راهداری، سامانه کالا دو قسمت دارد؛ یکی برای فروشنده و یکی هم برای خریدار؛ فروشندگان، عاملان فروش لاستیک سنگین و خریدار نیز دارندگان وسایل نقلیه سنگین اعم از اتوبوس، مینی بوس، کامیون و کامیونت هستند. خریدار وارد سامانه شده و پس از ثبت اطلاعات خود، حواله الکترونیکی دریافت می کند؛ سپس در آن حواله ذکر می شود که خریدار می تواند دو حلقه لاستیک خارجی با سایز و برند مورد نظر، از یکی از عاملان فروش با قیمت مصوب در حواله دریافت کند.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 241
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران