پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 266938 تاریخ : 1395/11/30-11:59:52
,5,17,
مقام مسئول: روس ها در هرمزگان نیروگاه بخاری 1400 مگاواتی می سازند

مقام مسئول: روس ها در هرمزگان نیروگاه بخاری 1400 مگاواتی می سازند

مدیر عامل شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی گفت: نیروگاه بخاری یک هزار و 400 مگاواتی سیریک و پُست فشار قوی بلافصل آن با تامین مالی (فاینانس) دولت روسیه در مدت پنج سال در استان هرمزگان ساخته می شود.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت , (پست Generator station ) یا پست بلافصل نیروگاهی، متصل به یک نیروگاه و به پست هایی گفته می شود که انرژی تولیدی نیروگاه را به شبکه انتقال می‎دهند؛ این پست‎ها جزو پست های انتقال نیستند و مالکیت آنها با نیروگاه است.

 محسن طرزطلب امروزدر نشست خبری در محل شرکت مادرتخصصی تولید نیروی برق حرارتی افزود: شرکت مهندسی  تکنوپروم اکسپورت  روسیه به عنوان پیمانکار نیروگاه و پست فشارقوی «جی آی اس GIS » دارای عایق گازی با همکاری پیمانکاران و سازندگان ایرانی، این نیروگاه بخار را در جنوب شرقی هرمزگان به مساحت 199 هکتار راه اندازی می کند.
وی یادآور شد: این نیروگاه بخار در چهار واحد بخاری 350 مگاواتی با بازده حدود 45 درصدی، یک هزار و 400 مگاوات برق تولید خواهد کرد.
مدیرعامل شرکت تولید نیروی برق حرارتی تاکید کرد: این نیروگاه بخار از نظر فناوری از نوع پیشرفته و بویلر آن، فوق بحرانی است.
 مولدهای بخار فوق بحرانی اغلب برای تولید برق استفاده می شوند و در شرایط فوق بحرانی کار می کنند، برخلاف یک بویلر زیر بحرانی، یک مولد بخار فوق بحرانی در چنان فشار بالایی کار می کند (بیش از 22 مگاپاسکال) که جوشش واقعی رخ نمی دهد و در بویلر هیچ آب مایع و جدایش بخاری وجود ندارد.
طرزطلب افزود: تامین مالی این پروژه از محل تسهیلات یک میلیارد و 200 میلیون یورویی دولت روسیه به دولت ایران تامین می شود.
وی یادآور شد: تامین آب مورد نیاز نیروگاه از دریا صورت گرفته و برای تامین آب شیرین مصرفی نیروگاه نیز ساخت آب شیرین کنی با ظرفیت نزدیک به 200 مترمکعب در ساعت در نظر گرفته شده است.
مدیرعامل شرکت تولید نیروی برق حرارتی، مدت زمان اجرای کل قرارداد را 55 ماه اعلام کرد و افزود: سنکرون نخستین واحد نیروگاهی با شبکه برق کشور، 41 ماه پس از شروع قرارداد در نظر گرفته شده است.
«سنکرون» به معنی وصل دو شبکه مجزا به شیوه ای است که هیچ نوع شدت جریان ضربه ای قابل ملاحظه ایجاد نشود.
طرزطلب گفت: برای تامین آب شرب مردم بندرعباس و منطقه نیز آب شیرین کن جدیدی به ظرفیت 100 هزار مترمکعب در روز با استفاده از دود خارجی این نیروگاه ساخته می شود که موجب افزایش بازدهی نیروگاه نیز خواهد شد.
نیروگاه بخاری سیریک در 140 کیلومتری شرق شهرستان بنـدرعباس و 30 کیلومتری جنـوب شهرستان میناب در ساحل دریای عمان ساخته می شود.
به گزارش ایرنا، پیش تر معاون برنامه ریزی شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی از افزایش یک هزار و 640 مگاوات به ظرفیت شبکه برق کشور در پی راه اندازی هشت واحد گازی و دو واحد بخار سیکل ترکیبی همسو با اجرای پروژه های اولویت دار اقتصاد مقاومتی در سال 1395 خبر داد.
ایران در رتبه نخست ظرفیت تولید برق منطقه، رتبه چهاردهم ظرفیت نصب شده (بیش از 76 هزار مگاوات) و رتبه هفدهم تولید برق در اوج (بیش از 52 هزار مگاوات) جهان قرار دارد.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 430
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران