پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 266582 تاریخ : 1395/11/23-15:56:17
,10029,
مرگ روزانه 300 ایرانی به دلیل بیماری‌های قلبی

مرگ روزانه 300 ایرانی به دلیل بیماری‌های قلبی

رئیس انجمن آترواسکلروز ایران گفت: با برنامه‌ای که سازمان بهداشت جهانی برای دنیا در نظر گرفته و پیگیری‌هایی که در حال انجام است، به نظر می‌رسد در کشورهای توسعه یافته تا سال 2025 شاهد کاهش بیماری‌های قلبی و عروقی یا سکته‌های قلبی و تا حدی سکته‌های مغزی باشیم.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت،  مسعود قاسمی رئیس انجمن آترواسکلروز ایران در آستانه برگزاری کنگره آتروترومبوزیس (پیشگیری از تصلب شرائین وسکته های قلبی، مغزی) که 29بهمن درتهران برگزار می‌شود افزود: در خوش‌بینانه‌ترین حالت و با اجرای استانداردهای سازمان بهداشت جهانی، کشورهای پیشرفته تا حدود 10 سال آینده با کاهش 25 درصدی بیماری‌های یاد شده روبرو خواهند بود، اما این روند درکشورهای در حال توسعه قدری متفاوت است به گونه‌ای که درکشوری نظیر ما برای کاهش این گونه بیماری‌ها نیازمند برنامه‌ریزی‌های دقیق‌تر و منسجم هستیم.

وی افزود: هرقدر شاهد رشد صنعتی شدن هم زمان با عدم رعایت بهداشت و برنامه ریزی صحیح و رژیم غذایی مناسب باشیم و افراد از چاقی  اجتناب نکنند و مراجعه مرتب ومنظم به مراکز پزشکی برای چکاب‌های سالیانه نداشته باشند با آمار بالاتری از بیماری های قلبی و عروقی وتلفات دراین زمینه روبرو می‌شویم.

متخصص قلب و عروق، امکانات فعلی کشور را برای کاهش آمار ابتلا به سکته‌های قلبی و مغزی درحال رشد و بهبود ارزیابی کرد و گفت: برای رسیدن به شرایط مطلوب‌تر حداقل به یک دوره 5 ساله نیازداریم.

وی تاکید کرد: تعداد مبتلایان به بیماری‌های قلبی وعروقی با افزایش سن باز هم بیشتر می شود بنابراین نیاز داریم که درکشور آگاهی‌های اجتماعی را محک بزنیم و ببینیم که با توجه به رشد بیماران در خطر آیا می‌توانیم خود را از لحاظ کاهش بیماری‌ها به مرزکشورهای توسعه یافته برسانیم یا خیر.

رئیس انجمن آترواسکلروز ایران گفت: شایع‌ترین بیماری قلبی ومغزی  در سراسر دنیا و کشور ما بدون شک سکته‌های قلبی و مغزی هستند.

متخصص قلب و عروق اظهار داشت: در سال 2002 هر سال 7میلیون نفربه دلایل بیماری‌های قلبی جان خود را از دست داده‌اند و درسال 2020 در صورت عدم رعایت الگوهای جهانی سالانه 11 میلیون نفر در جریان ابتلا به این گونه بیماری‌ها جان خود را ازدست خواهند داد.

رئیس انجمن آترواسکلروزایران گفت: سالانه دست کم 7 میلیون نفردرجهان براثر سکته وبیماری‌ها قلبی و بیش از هفت میلیون نَفَربراثر سکته مغزی جان خود را ازدست می‌دهند.

وی خاطرنشان کرد: این در حالی است که بیماری‌های مزمن ریه وعفونت‌های حاد ریه سالانه جان  حدود شش میلیون نفر را در جهان می‌گیرد و  ایدز، دیابت، فشار خون بالا، إسهال و تصادفات رانندگی ازدیگر علل مرگ انسان‌ها در جهان‌اند.

چهارمین همایش سراسری روزآتروترومبوزیس روزجمعه 29 بهمن 95 ازساعت 9-14 و با مشارکت انجمن‌های قلب  و عروق ایران،آترواسکلروزیس، اینترونشال کاردیولوژی، انجمن سکته مغزی ایران و با حمایت و برنامه ریزی شرکت سانوفی فرانسه در هتل پارسیان آزادی تهران برگزار می‌شود.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 330
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران