پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 280187 تاریخ : 1396/03/09-14:31:37
,5,
فناوری شرکت‎های دانش بنیان به کمک مبارزه با قاچاق سوخت می‌آید

تقویت همکاری صنعت نفت و شرکت‎های دانش بنیان

فناوری شرکت‎های دانش بنیان به کمک مبارزه با قاچاق سوخت می‌آید

شرکت ملی پخش فرآورده‎های نفتی منطقه ارومیه در راستای مبارزه از قاچاق سوخت در ج‎های مرزی این منطقه با همکاری یک شرکت دانش بنیان داخلی، دستگاه سوخت یاب الکتریکی اختراع و هم اکنون به صورت پایلوت استفاده کرده است.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت ، احمد مجرد، مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی  منطقه ارومیه در این باره گفت: به منظور بازبینی‌های سیستمی و الکترونیکی برای مبارزه با قاچاق فرآورده‌های نفتی در جایگاه‌های مرزی این منطقه، تازه ترین نوع دستگاه سوخت‌یاب الکترونیکی به کار گرفته خواهد شد.

 وی با بیان این‌که این اقدام از هر گونه سوء استفاده احتمالی به میزان زیادی می کاهد، افزود: دستگاه ساخته شده تولید داخل بوده و از سوی شرکت دانش بنیان پویان کاوش در استان آذربایجان غربی طراحی، ثبت اختراع (داخلی و جهانی) و ساخته شده است.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه ارومیه با بیان این‌که هم اکنون بیشتر جایگاه‎ها انسداد مرزی شده و قاچاق غیررسمی تقریبا وجود ندارد، گفت: با این دستگاه می توان از قاچاق‌هایی که به طور جداسازی باک، پنهان کردن گالن‌های حاوی سوخت، خطاهای نیروی انسانی و ... بوده است، جلوگیری کرد.

وی افزود: این دستگاه از 15 اردیبهشت امسال در کنترل فروش مرزی جایگاه سِرو به‎کار گرفته شده است که می تواند هرگونه فرآورده نفتی جاسازی شده در کف و یا سقف کامیون را از فاصله سه تا 300 متری شناسایی کند.

مجرد با بیان این‌که این دستگاه می تواند با وجود هرگونه موانع و حایل در داخل باک، مقدار سوخت را شناسایی و در کمتر از پنج ثانیه به کاربر اعلام کند، افزود: این دستگاه با ایجاد میدان الکترونیکی و خاصیت دوقطبی می تواند بسته به نیاز کاربر از یک لیتر تا چند هزار لیتر را شناسایی کند.

مدیر منطقه ارومیه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی هزینه ساخت این دستگاه را 40 میلیون تومان اعلام کرد و گفت: این دستگاه به‎طور کامل به صرفه است و هم اکنون ویژگی‎های فنی آن در گزارشی برای ستاد مربوطه به تهران ارسال شده که از آن بتوانند برای همه جایگاه‌های مرزی کشور استفاده کنند.

به گفته مجرد هم اکنون از مرز سِرو حدود 40 خودرو روزانه تردد دارند که اگر به‎طور میانگین هر خودرو حدود 300 لیتر هم سوخت اضافه (قاچاق) حمل کنند، سالانه از قاچاق حجم زیادی از فرآورده جلوگیری می شود؛ این در حالی است که در دیگر جایگاه‌های مرزی همانند مرز بازرگان روزانه حدود 300 خودرو تردد می کنند.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 352
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران