پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 280675 تاریخ : 1396/03/28-15:57:18
,5,17,
دیروز اوج مصرف برق رکورد شکست

دیروز اوج مصرف برق رکورد شکست

اوج مصرف برق دیروز (شنبه) با ثبت عدد 49 هزار و 425 مگاوات به بالاترین میزان خود در سال 1396 رسید.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل ازوزارت نیرو، اوج مصرف برق دیروز که در ساعت 14 و 17 دقیقه ظهر اتفاق افتاد امسال بی‌سابقه بود؛ به طوری که نسبت به مدت مشابه جمعه با افزایش بیش از 6 هزار مگاواتی روبرو شد.

همچنین اوج مصرف برق بیست و هفتم خردادماه، در مقایسه با مدت مشابه پارسال روند افزایشی داشت و اختلاف مصرف به حدود هفت هزار مگاوات رسید.
بر پایه گزارش ها، دیروز یک هزار و 992 مگاوات مبادلات برق داشتیم که سهم صادرات یک هزار و 311 مگاوات و سهم واردات 681 مگاوات بود.
میزان مصرف برق صنایع در این روز با اندکی کاهش نسبت به جمعه به چهار هزار و 107 مگاوات رسید. 
بر اساس این گزارش، میزان ذخیره نیروگاهی در این روز 2 هزار و 695 مگاوات بود.
به گزارش ایرنا، اوج مصرف بین ساعت های 12 تا 16 و همچنین 19 تا 23 است و پیشنهاد می شود مشترکان در این ساعت ها از وسایل برقی پرمصرف مانند ظرفشویی، لباسشویی و اتو استفاده نکنند. 
 مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ چندی پیش به یکی از خبرنگاران گفت: سالیانه هفت میلیارد دلار هزینه سرمایه گذاری برای تامین پایدار برق در زمان اوج مصرف به منابع کشور تحمیل می شود. 
حسین صبوری اضافه کرد: کل سال، هشت هزار و 760 ساعت است که 300 ساعت از این مدت، زمان اوج مصرف به شمار می آید؛ اگر مشترکان در این 300 ساعت همکاری داشته باشند، سالیانه از هفت میلیارد دلار هزینه برای سرمایه گذاری در بخش های مختلف ساخت نیروگاه، خط انتقال، پست، سوخت و... جلوگیری می شود. 



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 287
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران