پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 266008 تاریخ : 1395/11/15-11:28:40
,16,17,
درخواست افزایش تعرفه واردات کاغذ مسکوت ماند

درخواست افزایش تعرفه واردات کاغذ مسکوت ماند

در حالی که درخواست افزایش تعرفه واردات کاغذ تحریر توسط برخی کارخانجات مطرح شده بود، در نهایت از لیست موارد مورد بررسی در کمیسیون ماده یک خارج شد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت ،بابک عابدین رئیس اتحادیه صادرکنندگان صنعت چاپ ، با اشاره به این‌که درخواست افزایش تعرفه واردات کاغذ تحریر توسط برخی کارخانجات مطرح شده و از اداره کل صنایع غیرفلزی وزارت صنعت، معدن و تجارت به کمیسیون ماده یک تعیین تعرفه‌های سازمان توسعه تجارت ارجاع شد، اظهار کرد: پس از بررسی این پیشنهاد در نهایت تصمیم بر این شد تا این موضوع از لیست موارد مورد بررسی در حال حاضر خارج شود.

وی ادامه داد: با توجه به اظهارات موثر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و دفاعیات اتحادیه صادرکنندگان صنعت چاپ و سایر تشکل‌های این صنعت این نتیجه به دست آمد که افزایش تعرفه‌ها از این طریق تاثیر منفی بر وضعیت کتاب و نشر در کشور دارد.

عابدین با تایید بر این‌که افزایش تعرفه واردات کاغذ بدین شکل باعث از بین رفتن صنایع مرتبط با این بخش خواهد شد، گفت: با دیدگاه‌های مثبت وزیر صنعت، معدن و تجارت و نیز وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار براین شد تا روش‌های جدید و پایدار به منظور حمایت از تولید داخل طراحی شود تا افزایش تعرفه واردات کاغذ که موضوعی بازدارنده است و اثری مثبت و موقت دارد مدنظر قرار نگیرد.

رئیس اتحادیه صادرکنندگان صنعت چاپ افزود: افزایش تعرفه واردات کاغذ بدین شکل باعث رانت می‌شود و صنایع زیردستی مرتبط با صنعت چاپ نیز از این اتفاق متضرر خواهند شد.

وی با اشاره به این‌که در حال حاضر کشور با کمبود آب مواجه است، خاطر نشان کرد: علاوه بر کمبود آب، منابع جنگلی لازم در کشور وجود ندارد و طبق آزمایشات شرکت UPM تولید هر یک تن کاغذ 35 تا 700 تن آب نیاز دارد.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 324
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران