پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 312767 تاریخ : 1396/10/11-19:53:50
,13,17,
بودجه پیشنهادی بخش کشاورزی برای بخش دام و طیور کافی نیست

بودجه پیشنهادی بخش کشاورزی برای بخش دام و طیور کافی نیست

دبیرکل کانون سراسری انجمن های صنفی پرورش دهندگان مرغ تخمگذار گفت: با توجه به بودجه پیشنهادی بخش کشاورزی دولت به نظر می رسد بخش های امور دام و طیور در این بخش دیده نشده است.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت؛ سید فرزاد طلاکشدرباره وضعیت شیوع بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در واحدهای مرغ تخمگذار درباره بودجه پیشنهادی دولت در بخش کشاورزی افزود: طی سالهای گذشته تاکنون دیدگاه وزارت جهاد کشاورزی تنها توسعه بخش زراعی بوده و هست یعنی هر سیاستگذاری و برنامه ریزی در بخش کشاورزی به گندم، برنج و جو مربوط می شود و باغبانی و امور دام جایگاهی در سیاست ها و برنامه ها ندارند.

به گفته وی، البته این موضوع مربوط به دولت یازدهم و دوازدهم نیست بلکه این سیاست و برنامه ریزی ها از سالیان گذشته دنبال می شود.
وی اظهارداشت: در واقع سیاست های اجرایی و برنامه های آینده نگری وزارت جهاد کشاورزی به سمت اولویت دادن به تمامی بخش ها نیست مگر در مواردی گرفتار شوند؛ به طور مثال اگر قیمت تخم مرغ افزایش پیدا نمی کرد 10 میلیون قطعه پرنده دیگر نیز از بین می رفت، مسئولان وزارت جهاد کشاورزی به فکر نمی افتادند.
وی افزود: این درحالی است که بخش دام و طیور به عنوان تامین کننده پروتئین کشور باید مورد حمایت های دولتی قرار گیرد تا ما بتوانیم خودکفایی خود را حفظ کنیم و به کشوری وابسته نشیم.

 

سقف بودجه پیشنهادی دولت برای سال اینده 11 میلیون و 949 هزار و 354 میلیارد و 674 میلیون ریال است.
کل بودجه پیشنهادی برای تملک دارایی و سرمایه ای بخش کشاورزی شامل ردیف های ملی و استانی 600 هزار میلیارد ریال است که بدون احتساب درآمدهای اختصاصی نسبت به بودجه امسال نزدیک 15درصد کاهش را نشان می دهد. 
البته معاون برنامه ریزی اقتصادی جهاد کشاورزی معتقد است اگر ردیف اعتباری بخش آبخیزداری به این بخش اختصاص یابد نسبت به بودجه امسال نزدیک 18.3 درصد رشد را تجربه می کنیم. 
اعتبارات تملک دارایی سرمایه ای ملی وزارت جهادکشاورزی را در لایحه بودجه امسال 49 هزار و 260 میلیارد ریال (چهار هزار و 926 میلیارد تومان) بود که نسبت به بودجه پارسال نزدیک 25.2 درصد رشد کرد؛ آن زمان، بودجه پیشنهادی، 39 هزار و 350 میلیارد ریال (سه هزار و 935 میلیارد تومان) بود


ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 407
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران