پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 279447 تاریخ : 1396/02/17-14:39:00
,5,
از وارد کننده گازوئیل به صادرکننده گازوئیل تبدیل شدیم/ افزایش سهم ساخت داخل در طرح‎های پالایشی جدید

در حاشیه دومین روز بیست و دومین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی

از وارد کننده گازوئیل به صادرکننده گازوئیل تبدیل شدیم/ افزایش سهم ساخت داخل در طرح‎های پالایشی جدید

عباس کاظمی گفت: ما در سال 93 واردکننده گازوئیل بودیم,اما در سال 95 با صادرات روزانه 13 میلیون لیتر نفت‎گاز به صادرکننده این فرآورده تبدیل شدیم.

 به گزارش خبرنگار پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت ، عباس کاظمی معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش در نشست خبری امروز یکشنبه 17 اردیبهشت 1396 گفت: ما در سال 93 واردکننده گازوئیل بودیم، اما در سال 95 با صادرات روزانه 13 میلیون لیتر نفت‎گاز به صادرکننده این فرآورده تبدیل شدیم.

 

وی با بیان این که برجام کمک شایانی به توسعه بخش پالایشگاهی کرد، گفت: ظرفیت‎های داخلی قابل قبول است، اما در بخش‎هایی مانند لایسنس‎ها و برخی تجهیزات ابزار دقیق نیازمند واردات هستیم.

 

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی با اشاره به قدیمی بودن پالایشگاه‌های کشور و تولید زیاد مازوت در آنها گفت: بر اساس قانونی که پارسال در مجلس تدوین شد قرار است تا سال 1404 تولید مازوت به کمتر از 10 درصد برسد، ضمن آن که هم اکنون میزان مازوت تولیدی پالایشگاه‌ها 25 درصد است که امیدواریم با سرمایه گذاری‌هایی که در حال انجام است زودتر به 10 درصد برسیم.

 

کاظمی گفت: با راه اندازی فاز نخست پالایشگاه ستاره خلیج فارس، واحد بنزین سازی پالایشگاه بندرعباس و واحد بنزین سازی لاوان حدود 16 میلیون لیتر بنزین یورو 4 به تولید کشور افزوده خواهد شد، امیدواریم با راه اندازی طرح های جدید، شهرهایی بیشتری را زیرپوشش توزیع بنزین یورو 4 قرار دهیم.

 

اجرای پالایشگاه ستاره خلیج فارس سال 1386 آغاز شد و باید طبق برنامه زمانبندی شده 48 ماهه به پایان می رسید، تصریح کرد: چرا کسی نپرسید اجرای این پالایشگاه در زمانی که از لحاظ منابع مالی مشکلی وجود نداشت، اجرا نشد.

وی با بیان این که بار اصلی تحریم‎ها بر دوش دولت یازدهم بوده است، تصریح کرد: اجرای برجام ما را از محدودیت‎های شدید نجات داد زیرا هزینه سنگین جابه‌جایی به ما تحمیل نمی شود.

 

افزایش سهم ساخت داخل در طرح‎های پالایشی جدید

وی افزود: بسیاری از تجهیزات اصلی طرحه‌ای پالایشی جدید از ساخت داخل است و می توان گفت 60 تا 65 درصد از این تجهیزات داخلی است، وانگهی ما در بخش کاتالیست ها بسیار پیشرفت خوبی کرده ایم و امیدواریم که خودکفا شویم؛ هم اکنون حدود 70 تا 80 درصد کاتالیست‌های مورد نیاز داخلی است.

 

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی با بیان این که سیاست جدی پالایش و پخش این است که جایگاه‌ های عرضه سوخت زیر نظر برند فعالیت کنند که البته اجباری نیست؛ ما نمی‌خواهیم به تجارت کسی ضربه بزنیم و فقط پیشنهادمان این است که در این طرح مشارکت کنند. در این طرح صاحبان برند مسئولیت همه مشکلات احتمالی را بر عهده می‌گیرد.

 

معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش با تاکید بر این که واحدهای فرآیندی پالایشگاه ستاره خلیج فارس در سال 92 در حدود 43 درصد بود و با تلاش‌هایی که انجام شد به ویژه در سال 95 و پس از برجام به 97 درصد رسید، افزود: هم اکنون همه تجهیزات فازهای 2 و 3 این پالایشگاه در سایت موجود است.

 

معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش ادامه می دهد: باورتان نمی شود ما در زمان تحریم از چین کالا خریداری کردیم که همین کالا پس از اجرای برجام و به‎صورت اصلی از کشورهای اروپایی و به یک سوم قیمت خریداری شده است. آقایان می گویند با اجرای برجام خبری نشده و چیزی در سفره ما نیامده است.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 433
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران