به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت ، حسین نگهدار: مسوِولیت اجرای طرح ضیافت ماه مبارک رمضان به ستاد تنظیم بازار استانها واگذار شد تا هر استان متناسب با ظرفیتها، توانمندیها، نیاز و ملاحظات خود اقدامات لازم را در طرح ضیافت به عمل آورد. نگهدار ادامه داد: پایش و افزایش عرضه و تامین و توزیع کالاهای اساسی بمنظور ایجاد ثبات در بازار و جلوگیری از کاهش نوسانات قیمت، برگزاری نمایشگاههای طرح ضیافت جهت عرضه مستقیم اقلام پرمصرف در این ایام با قیمت پایین تر از قیمت بازار، برگزاری فروشهای فوق العاده توسط فروشگاههای زنجیره ای و اصناف از اهداف اجرای طرح ضیافت است.
مدیر تنظیم بازار محصولات و نهادههای کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی مازندران اضافه کرد: بیش از 60 فروشگاه تحت پوشش تعاونی روستایی استان با هدف حفظ آرامش و مدیریت بازار در سطح استان فعال هستند.
وی خاطرنشان کرد: طرح تشدید بازرسی و نظارت برکیفیت و کمیت کالاهای توزیعی توسط دستگاههای نظارتی اجرا میشود.
نگهدار اظهار کرد: 840 تن گوشت مرغ با قیمت مصرف کننده 5 هزار و 100 تومان، 5 تن گوشت قرمز با قیمت 19 هزار500 تومان و 2 هزار و 45 تن شکر با قیمت 2 هزار و 500 تومان از اقلام تخصیصی طرح تنظیم بازار در ماه مبارک رمضان است.
مدیر تنظیم بازار محصولات و نهادههای کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی مازندران بیان کرد: با توجه به تولید حداکثری گوشت مرغ و ذخیره سازی کافی این کالا، هیچ مشکلی برای تامین و عرضه گوشت مرغ با قیمت مصوب وجود ندارد.
وی ادامه داد: توزیع گوشت قرمز با توجه به پتانسیل تولید و موجودی انبار در استان انجام خواهد شد.
نگهدار خاطرنشان کرد: برای تامین خرما و حبوبات مورد نیاز در ماه مبارک رمضان تدابیر لازم اتخاذ شده و از طریق سازمان تعاونی روستایی با حداقل قیمت از استانهای پرتولید تهیه و در اختیار شهروندان قرار میگیرد.