• | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 496048 تاریخ : 1398/10/14-16:26:14
,5,
اوپک سیزده‌تایی شد/ وزیر انرژی الجزایر رئیس دوره‌ای اوپک

با آغاز سال 2020؛

اوپک سیزده‌تایی شد/ وزیر انرژی الجزایر رئیس دوره‌ای اوپک

تعداد اعضای اوپک با آغاز سال 2020 به 13 کشور کاهش یافت و محمد ارکاب، وزیر انرژی و معادن الجزایر ریاست دوره‌ای اجلاس اوپک را عهده دار شد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از وزارت نفت، اعضای سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) در یکصد و هفتاد و هفتمین نشست این سازمان در دسامبر 2019 تصمیم گرفتند تولید خود را 503 هزار بشکه بیشتر از توافق یک میلیون و 200 هزار بشکه‌ای نشست 175 کاهش دهند که این تصمیم با آغاز سال نو وارد فاز اجرایی شد.

بر این اساس، کاهش تولید نفت این سازمان و متحدانش از نخستین روز ژانویه 2020 از یک میلیون و 200 هزار بشکه در روز به یک میلیون و 703 هزار بشکه رسیده است. ایران، ونزوئلا و لیبی از هرگونه کاهش تولید مستثنی هستند.

از دیگر تصمیم‌های اوپک در نشست اخیر موافقت کشورهای عضو و غیرعضو اوپک با منابع ثانویه به‌عنوان مرجع اعلام تولید نفت، کنار گذاشته شدن میعانات گازی و مایعات گازی از محاسبه تولید نفت‌خام کشورهای غیرعضو اوپک به مانند اعضای اوپک و نایب رئیس شدن نماینده ایران در هیئت عامل اوپک بوده است.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران