پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 6851 تاریخ : 1391/08/21-08:12:05
,7,16,17,
یک بانک کشور دهها هزار قطعه سکه خریداری کرد!

با هدف کسب سودهای باآورده،

یک بانک کشور دهها هزار قطعه سکه خریداری کرد!

در چند سال اخیر بارها در گزارش ها خود تاکید کرده بودیم مراقب برخی از بانکها و ... برای دلالی باشید!

نماینده تهران در مجلس از خرید کلان سکه و ارز توسط یکی از بانک‌های کشور با استفاده از امکانات بانکی خبر داد.

خبرگزاری فارس: خرید کلان سکه و ارز توسط یکی از بانک‌های کشور
  •  
  •  

زهره طبیب‌زاده  با اشاره به خرید کلان سکه و ارز توسط یکی از بانک‌های کشور اظهار داشت: طی گزارشی اعلام شد که یکی از بانک‌های کشور در هفته‌های منتهی به نوسانات بازار ارز و سکه با استفاده از امکانات بانکی مبالغ بسیار زیادی را برای خرید ارز و سکه اختصاص داده است.

وی افزود: طبیعی است اگر قرار باشد که چه بانک دولتی و چه خصوصی چنین اقدام واسطه‌گری و دلالی را انجام دهد به واسطه اینکه از قدرت مالی هم برخوردار است می‌تواندبا جابه‌حایی رقم بالا به افزایش قیمت‌ها در جامعه دامن بزند.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس خاطرنشان کرد: استفاده عمدی یا غیرعمدی بانک‌ها به دلیل داشتن قدرت مالی از بازار آزاد به نوعی اخلال در بازار ارز و سکه و تخلف محسوب می‌شود.

طبیب‌زاده تصریح کرد: بنده در ارتباط با رسیدگی به این موضوع از وزیر امور اقتصاد و دارایی توضیح خواسته‌ام، چراکه این مسئله قابل رصد است که کدام بانک دولتی یا خصوصی مرتکب چنین تخلف عمدی یا غیرعمدی شده است.

طبیب‌زاده در پایان گفت: از آنجا که قوه قضائیه مسئول رسیدگی به امر متخلفان بازار سکه و ارز است باید جلوی اقدام این بانک را بگیرد و متخلفان را مورد پیگیرد قرار دهد

دسردبیر بانک و صنعت در چند سال اخیر در روزنامه های کشور و چند پایگاه اطلاع رسانی هشدار داده بود که در نوع فعلیات برخی از بانک ها و موسه مالی و اعتباری نظارت و کنترل کافی بشود و اجازه ندهید این مراکز پولی و مالی به سمت دلالی و کارسازی متخلفانه مالی سوق پیدا کنند.

رئیس جمهوری نیز در اسفند ماه سال 1388 در جمع مدیران مسئول رسانه ها در آستانه اجرای مرحله اول طرح هدفمندی یارانه هابر این مسایل تاکید داشت و تصریح کرده بود که باید نظام مالی و قوانین بانکی کشور اصلاح شود. احمدی ننژاد در همان زمان نسبت به کنترل و نظارت بر کار بانک ها و علمی شدن فعالیت های مالی  هم چنین برخورد با تخلفات در گلوگاه ها در در بانکها تاکید کرد

از آنجایی که هیچ یک از مسئولان به این تذکرات گوش ندادند و قوانین مربوط به نظام مالی و پولی کشور هم دچار اشکال بسیاری است ، یک بانک مانند یک دلال وارد بازار سکه شده و به نیت فروش گران تر و سود های باد آورده اقدام می کند.!!.

 



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 191
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران