این عضو کمیسیون اقتصادی در ادامه توضیح داد: در مناطق سردسیر کشور که شامل مناطق زاگرس نشین است، به واسطه زمستان سخت و بارندگی های شدید باران و برف، مردم این مناطق مصرف انرژی بالایی دارند اما مردم این مناطق از نظر مالی توان پرداخت همین هزینه های آب، برق و گاز که با یارانه از سوی دولت به آنها پرداخت می شود را ندارند.
این نماینده مجلس یازدهم در ادامه خاطرنشان کرد: هزینه انرژی را برای افرادی که در مناطق محروم زندگی می کنند و شرایط مالی مناسبی ندارند، نباید افزایش پیدا کند، ولی در مقابل خانواده های ثروتمند که امکانات بهتری دارد و استفاده بیشتری هم از این انرژی دارند، باید برای انرژی هزینه بیشتری بپردازند. یعنی یارانه انرژی باید فقط به افراد کم درآمد تعلق بگیرد.
این نماینده مجلس یازدهم معتقد است، سرانه مصرف گاز خانگی برای افراد ثروتمند و فقیر باید با یکدیگر متفاوت باشد.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس درباره دلیل استفاده بی رویه از انرژی و هدر رفت آن در کشور توضیح داد: مصرف بی رویه گاز خانگی در کشور ما ابتدا یک مسئله فرهنگی است، زیرا استفاده بهینه از انرژی در کشور ما نهادینه نشده است و باید در این زمینه فرهنگ سازی صورت بگیرد.
این نماینده مجلس یازدهم با بیان اینکه در حال حاضر در حوزه انرژی شاهد مصارف متعدد و بی رویه ای هستیم در حالی که منابع آبی ما در حال اتمام است خاطر نشان کرد: این مسئله در حوزه گاز و بنزین و نفت نیز وجود دارد. علاوه بر این ما بیشترین میزان مصرف آب در سطح دنیا را داریم به همین دلیل باید در مسئله استفاده از انرژی تجدید نظر صورت بگیرد.
حبیب زاده بوکانی درباره اینکه آیا هزینه زیادی بابت گاز خانگی از مردم اخذ می شود؟ گفت: هزینه گاز خانگی نسبت به قیمت تمام شده آن میزان پایینی است و این هزینه پایین در مصرف زیاد انرژی تأثیر گذار است. باید برای کسانی که از نظر امکانات و درآمدی شرایط مناسبی دارند این هزینه ها را بالا ببریم زیرا آنها مشکلی برای پرداخت این هزینه ها ندارند، اما این افزایش هزینه برای اقشار ضعیف مشکل ایجاد می کند.
وی در ادامه افزود: البته باید از طریق آموزش توسط ادارات دولتی و رسانه ها این بهینه مصرف نکردن گاز را برطرف کنیم.