به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، دکتر علی نمکی اظهار داشت: طبق بند "4" قانون مصوب سال 1386 شورای عالی مبارزه با پولشویی در کشور تشکیل شده و وزرای اقتصاد و دارایی، کشور، دادگستری، اطلاعات، صنعت، معدن و تجارت، امور خارجه، دادستان کل کشور، رئیس سازمان بازرسی کل کشور و همچنین رئیس کل بانک مرکزی اعضای این شورا هستند که وزیر اقتصاد و دارایی ریاست این شورا را برعهده دارد.
دکتر نمکی گفت: در راستای ماده "18"آئین نامه اجرایی قانون مبارزه با پولشویی "معاونت اقتصادی و برنامه ریزی " و با حکم مدیرعامل محترم سازمان بعنوان مسئول مبارزه با پولشویی سازمان معرفی شده است.
اهم وظایف این شورا عبارتند از:
- جمع آوری و کسب اخبار و اطلاعات فنی و تخصصی و تطابق آن با قانون
- تهیه و پیشنهاد آئین نامه ها و دستورالعمل های لازم در خصوص اجرای قانون
- هماهنگ کردن دستگاه ها و واحدهای ذیربط و پیگیری اجرای قانون
وی افزود: سازمان تأمین اجتماعی همانند سایر سازمان های مشابه به همکاری با دبیرخانه شورای عالی مبارزه با پولشویی که در وزارت اقتصاد و دارایی مستقر است و مرکز اطلاعات مالی (FIU) که به منظور تسهیل ارتباط بین دستگاه های مختلف شکل گرفته است، می پردازد.
دکتر نمکی گفت: جلسات کمیته مبارزه با پولشویی سازمان تأمین اجتماعی با محوریت دفتر امور شرکت های معاونت در ماه های اخیر به صورت منظم برگزار میشود و با اجرای دقیق مصوبات شورای عالی مبارزه با پولشویی سعی می کنیم که مفاهیم مربوط به مبارزه با پولشویی در سازمان تأمین اجتماعی نهادینه شود.
وی هدف از فعالیت این کمیته را جلوگیری از ورود موضوعات مرتبط باپولشویی به گردش مالی سازمان تأمین اجتماعی و مجموعه های اقتصادی تابعه عنوان کرد و اظهار داشت: از وزارت اقتصاد و شورای عالی مبارزه با پولشویی نیز برای تحقق اهداف سازمان در این زمینه کمک می گیریم.