پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 695450 تاریخ : 1403/10/16-17:09:13
,10029,
کمبود جدی پزشک و معطلی چندساعته بیماران در اورژانس

کمبود جدی پزشک و معطلی چندساعته بیماران در اورژانس

عضو کمیسیون بهداشت مجلس تاکید کرد پزشکان عمومی حاضر به فعالیت در سیستم دولتی نیستند و عملاً با کمبود پزشکِ اورژانس و پزشک عمومی در بیمارستان ها مواجه هستیم.

به گزارش بانک و صنعت، علیمردانی با اشاره به اینکه کیت های معمولی، کرونای کنونی در جامعه را تشخیص نمی دهند، گفت: باید بر اساس علائم هر بیمار، ویروس و باکتری را در حوزه تنفسی تشخیص دهیم.

وی با بیان اینکه واکسن در دسترس همه گروه های پر خطر قرار گرفته و بسیاری از مردم در فصل سرما از این واکسن ها استفاده کرده اند، افزود: آمار این افراد در سیستم بهداشتی کشور درج شده است.

علیمردانی با اشاره به داروهای خوراکی برای بیماری آنفولانزا که به وفور در کشور یافت می شود، مسئله دیگر را عدم دسترسی به پزشک خاصه در اورژانس ها دانست و افزود: گاه بیماران ساعت ها منتظر ویزیت می مانند.

پزشکان عمومی هم حاضر به فعالیت در سیستم دولتی نیستند و عملاً با کمبود پزشکِ اورژانس و عمومی در بیمارستان ها مواجه هستیم؛ البته در حال رایزنی با وزارت بهداشت برای بهره گیری از مشوق هایی هستیم تا پزشکان عمومی با مراکز دولتی همکاری کنند.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: حوزه بهره مندی از پزشکان خانواده بنا بر مسائل بودجه ای، مانند شیری بی یال و دم است. البته در حال پیگیری هستیم تا این موضوع مهم عملیاتی شود.

همچنین مرادی، سرپرست مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت با اشاره به اینکه وزارتخانه سیستم رصد مناسب برای بیماری های عفونی تنفسی را ایجاد کرده است، اظهار کرد: از بیماران نمونه هایی تهیه می کنیم و کووید، آنفولانزا و بیش از 20 مورد بیماری دیگر را بررسی می کنیم.

این بررسی ها نشان داده از اواخر آبان ماه آنفولانزا رو به افزایش بوده است. عموم بیماران به آنفولانزا مبتلا شدند و رفته رفته این آمار بالاتر رفت و در هفته آخر آذر 23 درصد افراد در کشور به آنفولانزا گرفتار شدند.

وی افزود: طی رصد و بررسی دریافتیم آنفولانزا در کشور به عفونت تنفسی غالب تبدیل می شود و سرما خوردگی و کووید مراتب دیگر را به خود اختصاص دادند.

مرادی با بیان اینکه کووید در حال حاضر بیماری خطرناکی محسوب نمی شود، خاطرنشان کرد: آنفولانزا به کشور ما منحصر نیست و در بسیاری جوامع در این فصل رواج دارد.

وی در مصاحبه با رادیو گفت وگو به مردم توصیه کرد: مردم باید در فضاهای عمومی از ماسک استفاده کنند؛ خاصه اگر احتمالِ حضور بیماران تنفسی داده می شود. از طرفی مردم باید آداب بهداشتی را رعایت کنند.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 147
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران