پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 596387 تاریخ : 1401/02/27-12:20:29
,1,
کتاب کالای شکننده ای است و باید از تکانه های سبد معیشتی حفظ شود

حامد عسکری در «جشن واژه» غرفه بانک صادرات ایران تاکید کرد:

کتاب کالای شکننده ای است و باید از تکانه های سبد معیشتی حفظ شود

?نشست دوم «جشن واژه» دیدار با اهل قلم در غرفه بانک صادرات ایران، میزبان حامد عسکری، نویسنده، شاعر، غزل سرا و ترانه سرا و دوستداران شعر و ادبیات فارسی در سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران بود.

به گزارش بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی بانک صادرات ایران، در این نشست که با ارزیابی کیفی نمایشگاه بین المللی کتاب و شعرخوانی این شاعر محبوب کشورمان همراه بود، با استقبال فراوان علاقه مندان شعر و ادبیات فارسی و دوستداران کتاب همراه شد.

حامد عسکری در این نشست با اشاره به گران شدن کتاب و مشکلات ناشران گفت: کتاب کالای شکننده ای است که با ایجاد هر تکانه به سبد خرید خانوار، اولین چیزی که از این سبد حذف می شود، کتاب، سینما، تئاتر، کنسرت موسیقی است.
وی با اشاره به مشکلات موجود و میزان استقبال از نمایشگاه کتاب امسال گفت: با وجود همه مشکلات به شدت به همه جوانان و به ویژه به جوانان دهه 60 و 70 بسیار امیدوارم و باید برای مردم نجیب و شریف کارهای بیشتری انجام دهیم و به گونه ای به فکرشان باشیم تا بتوان به صورت بهتری کتاب را در دسترس آنها قرار داد.
این شاعر محبوب کشورمان در بیان و تشریح شعر و نقش ادبیات گفت: به اندازه شاعران جهان، تعریف از شعر وجود دارد.
عسکری نهج البلاغه امام علی علیه السلام را منبع بزرگ و مأمن آرامش بخش عنوان کرد و افزود: شخصیت بارز امیرالمومنین علیه السلام به گونه ای است که پهلوانان، قضات، سیاستمداران، پدران و همه آحاد مردم تلاش می کنند خود را با آن حضرت انطباق دهند.
وی در این نشست در اهمیت و ضرورت حمایت از فرهنگ، هنر و ادبیات گفت: «اگر در مملکت ما پزشک، مهندس، فوتبالیست و تعمیرکار نداشته باشد، می توان با فراخوان از کشورهای دیگر وارد کنیم تا برایمان کار کنند ولی نمی توانیم شاعر، نویسنده و آهنگساز وارد کنیم. هیچگاه رشته ادبیات و علوم انسانی را رشته حقیری نشماریم. به هیچ وجه ادبیات زندگی انگل واری ندارد. ادبیات از نان شب واجب تر است. اگر بچه هایی را تحویل جامعه بدهیم که قبل از خواب بدون قصه به خواب بروند، برایمان خواب می بینند. به جایمان خواب می بینند و خواب های آنها خیلی کابوس است و کابوس با رویاهای ابریشمی معطر ما خیلی تفاوت دارد.»


ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 194
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران