به گزارش بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران، امیرمسیب رحیم زاده روز شنبه 20 شهریورماه 1400 با اعلام این خبر افزود: «در این کارگاه راهکارهای اصلی در جلوگیری از ترک خوردن سفال و لعاب، پوسته شدن لعاب، سوراخ شدن لعاب و گسیختگی روی لعاب آموزش داده می شود.»
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهریار عنوان کرد: «بهبود کیفت تولیدات هنرمندان موجب عرضه بهتر و صادرات محصولات می شود.»
او افزود: «کارگاه تنکیک های پخت سفال در سه جلسه حضوری و مجازی به مدت 6 ساعت برای علاقه مندان برگزار می شود.»