پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 189391 تاریخ : 1395/02/21-11:40:13
,2,15,17,
چهارمین جشنواره دانش در بانک تجارت برگزار شد

چهارمین جشنواره دانش در بانک تجارت برگزار شد

بانک تجارت، چهارمین جشنواره دانش را با موضوع " بررسی عوامل موثر در فرآیند آموزش " برگزار کرد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی بانک تجارت ، در این جشنواره، دکترعادل آذر رئیس مرکز آمار ایران ، پرفسور فتحی واجارگاه استاد دانشگاه شهید بهشتی ایران ، دکتر سیدحمید پورمحمدی معاون توسعه امور تولیدی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور و محمدابراهیم مقدم ، مدیرعامل بانک تجارت در خصوص عناوینی چون مولفه های اقتصاد مقاومتی ، لزوم آموزش و توسعه منابع انسانی و اولویت های کاری درحوزه ی اقتصاد به سخنرانی پرداختند .

دکترعادل آذر اقتصاد مقاومتی را اساس برنامه ششم توسعه دانست و گفت : ساختار مدنظر نظام و مقام معظم رهبری در  اقتصاد مقاومتی شامل مولفه هایی چون مردمی بودن ، عدالت محوری ، درون زا بودن ، برون نگری و دانش بنیان بودن  است .

از دید رئیس مرکز آمار ایران ، اقتصاد به شرطی مردمی خواهد بود که برآمده از مردم بوده و دولت تنها کار هدایت و اجرا را برعهده داشته باشد . وی  با بیان اینکه متوسط رشداقتصادی پیش بینی شده در برنامه توسعه ششم در حدود هشت درصد لحاظ شده تاکید کرد : این رشد نباید صرفا رشد اقتصادی بدون درنظر گرفتن طبقات محروم جامعه باشد بلکه این امر باید منطبق بر مولفه ی عدالت محوری باشد .

دکتر سیدحمید پورمحمدی ، معاون توسعه امور تولیدی سازمان مدیریت وبرنامه ریزی ، ضمن بیان این موضوع که بانک تجارت از بانکهای پیشتاز در حوزه های مختلف صنعتی ، کشاورزی  و تجاری است ، گفت: از آنجا که  امسال نخستین سال اجرای برنامه ششم توسعه و از سوی دیگر سال اقدام و عمل به برنامه های اقتصاد مقاومتی است ، نهادهای پولی و مالی کشور در نقش موتور محرکه اقتصاد باید وضعیت اقتصاد کشور را از حالت رکود به رونق ، تبدیل کنند .

 

محمدابراهیم مقدم ، مدیرعامل بانک تجارت نیز موضوع نیاز به آموزش در سطوح مختلف را در بانک ضروری دانست و گفت : عدم استمرار در یادگیری و تکیه بر آموخته های پیشین، موجب می شود که سازمان پویایی لازم را نداشته باشد. در سازمان یادگیرنده ای مثل بانک، مدیران و روسا خود را موظف می دانند که به پرسنل جوانتر تجربیات و آموخته های خود را منتقل کنند. اگر در سازمان امکان به روزرسانی دانش وجود نداشته باشد ، تطبیق سازمان با فناوری های نوین و استاندارد های جهانی امری ناممکن می شود . 



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 199
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران