به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی و تبلیغات بانک دی، سهم دینی، رئیس هیئت مدیره به همراه ناصر شریعتی، مدیرکل امور شعب و بازاریابی، احمد حشمی پور، مدیرکل حوزه مدیریت، ناصر سعیدی، رئیس اداره عملیات ارزی و مهدی یدالهی فر، رئیس اداره اعتبارات در راستای گسترش مبادلات مالی و توسعه همکاری های دو جانبه از گروه صنعتی بوتان و گروه صنعتی صفا بازدید و با عضو هیئت مدیره و مدیر عامل این دو مجموعه دیدار و گفت و گو کرد.
در این دیدار سهم دینی، رئیس هیئت مدیره بانک دی ضمن بازدید از بخش های مختلف گروه صنعتی بوتان و آشنایی با دستاوردهای این شرکت گفت:با توجه به این که مسائل اقتصادی در سال های اخیر به حربهای برای فشار دشمنان به اقتصاد ایران تبدیل شده است، تلاش و دستاوردهای شرکت های تولیدی مانند بوتان دریچه امیدبخشی در رونق تولید داخلی و گذر از تحریمها بر روی کشور گشوده است.
رئیس هیئت مدیره بانک دی با اشاره به شرایط کنونی کشور به لزوم همکاری و تعامل همه بخش های اقتصادی برای حل مشکلات تاکید کرد و گفت: به دلیل بانک محور بودن اقتصاد کشور هر زمانی که موضوع رونق تولید مطرح میشود، نقش بانکها مورد توجه قرار میگیرد اما علاوه بر نقش آفرینی بانک ها به عنوان بازوی پرتوان اقتصادی باید همه سازمان ها و نهادها برای تحقق این مهم گام در میدان عمل بگذارند.
سهم دینی با اشاره به این که نقش بانکها در رونق تولید را می توان در دو رویکرد خرد و کلان بررسی کرد، تصریح کرد: در رویکرد کلان، جنبه منافع ملی که در سیاستهای کلی نظام آمده ، مد نظر است و در رویکرد خّرد، منافع نظام بانکی و به طور مشخص منافع هر بانک مورد توجه قرار می گیرد.
وی افزود: بانکها زمانی در انجام وظیفه خود برای توسعه اقتصادی و تولید، کارا و اثربخش خواهند بود که رویکرد خرد به طور کامل در مسیر رویکرد کلان کشور باشد.
رئیس هیئت مدیره بانک دی با تاکید بر اینکه بر اساس برنامه چشمانداز 20 ساله افق 1404، ایران باید به جایگاه اول اقتصادی، علمی و فناوری آسیای جنوب غربی و منطقه آسیای میانه، قفقاز، خاورمیانه و کشورهای همسایه دست یابد، گفت: این چشمانداز، مبنای تنظیم سیاستهای کلی برنامههای پنجساله کشور است و افق جهتگیری کلی فعالیتهای کشور و نظام بانکی را در ابعاد مختلف مشخص میکند.
سهم دینی در جریان این بازدید با اشاره به رویکرد بانک دی در تحقق شعار سال عنوان کرد: بانک دی با هدف حمایت از رونق تولید داخلی،استراتژی های کلان خود را در راستای حمایت از واحدهای تولیدی بر مبنای ارائه تسهیلات ارزان قیمت به مجموعه های تولیدی و صنعتی تعریف کرده است تا بتواند سهم خود را در این زمینه ایفا کند.