به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت ، هادیانفر با انتقاد از اختصاص دادن درگاههای بانکی توسط بانکهای داخل کشور به سایتهای قماربازی و شرطبندی گفت: در حال حاضر 32 بانک خصوصی و دولتی در کشور وجود دارد که باید پاسخگو باشند با چه مجوزی درگاههای پرداخت خود را در اختیار سایتها و کانالهای شرطبندی و قماربازی قرار میدهند و با چه استدلالی پول نجس قمار را با پول پاک مردم که در اختیار آنهاست مخلوط میکنند.
نکته: در حال حاضر درگاههای پرداخت اینترنتی توسط شرکتهای پرداخت الکترونیک ارایه میشود نه بانکها، اما از حیث اینکه نهایتا این پولها در بانکها با پول مردم مخلوط میشود نکته دیگری است که نظر سردار است.
سردار هادیانفر، رئیس پلیس فتا در جمع خبرنگاران همچنین تلویحا از وضعیت سیمکارت های بی نام و نشان در کشور انتقاد کرده است.
در حالی که وزارت ارتباطات چندی پیش طرح جنجالی و پرسروصدای ساماندهی سیمکارت در کشور را اجرا کرد به گفته وی هنوز 10 میلیون سیمکارت مجهول الهویه در کشور وجود دارد.
به گفته او در کشور بیش از 160 میلیون سیم کارت داریم که 30 میلیون یا تشابه اسمی یا مجهول الهویه بود. 20 میلیون ساماندهی شده و 10 میلیون در حال بررسی است. تخلفات برخی از اپراتورها در واگذاری تعداد زیادی سیم کارت به یک نفر و فعال سازی آنها نیز تخلف بوده و باید با آن برخورد شود.
اعلام این آمار از سوی یک مقام انتظامی در حالی صورت گرفته که وزارت ارتباطات چندی پیش طرح جنجالی ساماندهی سیمکارت ها در کشور را اجرا کرد.
متقاعد کردن اپراتورهای موبایل در برخورد با مشترکان مجهول الهویه و بخشی از منبع درآمد آنها از جمله سختیهای آغاز اجرای این طرح بود. اما سرانجام طرح ساماندهی سیم کارتهای بینام و نشان از نیمه سال 93 آغاز شد.
این طرح در 3 فاز اجرا شد. در فاز نخست کد ملی و اطلاعات هویتی مالکان سیم کارتها از طریق اپراتورها دریافت شد. در این مرحله افرادی با ثبت تعداد 15 تا 37 هزار سیم کارت به نامشان شناسایی شدند.
در فاز دوم مالکیت سیم کارت ها با کدملی اعلام شده مطابقت داده شد و به این تریتب هویت تمامی سیم کارت های فعال در کشور با هماهنگی میان رگولاتوری، ثبت احوال و اپراتورهای تلفن همراه، مشخص شد و تمامی سیمکارتها برمبنای کدملی احراز هویت شدند.
در فاز سوم نیز رگولاتوری با راهاندازی سامانهای امکان اطلاع از تعداد سیمکارتهای ثبت شده به نام افراد را فراهم کرد.
علیرغم طی این مراحل امروز رئیس پلیس فتا میگوید: 20 میلیون سیمکارت دارای تشابه اسمی یا مجهول الهویه ساماندهی شده و وضعیت 10 میلیون سیم کارت در حال بررسی است.
این انتقاد به معنی ناتمام ماندن طرح ساماندهی سیمکارتهای بینام و نشان در کشور است.
هنوز کلاهبرداریهایی از طریق سیم کارت انجام می شود که نشان میدهد سیمکارتهایی برای پنهان کردن هویت واقعی وجود دارند.