پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 467870 تاریخ : 1398/04/19-09:55:17
,10027,
پرتفوی 45 هزار میلیارد تومانی صنعت بیمه در سال 97

رئیس کل بیمه مرکزی اعلام کرد:

پرتفوی 45 هزار میلیارد تومانی صنعت بیمه در سال 97

رئیس کل بیمه مرکزی، از پرتفوی 45 هزار میلیارد تومانی صنعت بیمه در سال 97 خبر داد و پیش‌بینی کرد که تا پایان سال، این رقم از 60 هزار میلیارد تومان عبور کند.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از بیمه مرکزی، غلامرضا سلیمانی، با اشاره به اینکه بعد از تحریم‌های ظالمانه آمریکا، تمامی ریسک‌های بیمه‌ای در داخل کشور نگهداری می‌شود، خاطرنشان کرد: تحریم‌ها ریسک پذیری صنعت بیمه را به شکل محسوسی افزایش داده؛ اما خوشبختانه با درایت و مدیریت صحیح توانسته‌ایم این ریسک‌ها را در داخل کشور نگهداری کنیم.

وی از صنعت بیمه به عنوان ضمانت‌نامه سرمایه‌گذاری یاد کرد و افزود: پوشش ریسک‌های بخش تولید و خدمات در کنار بیمه‌های انفرادی، از مأموریت‌های اصلی صنعت بیمه به شمار می‌رود.

رئیس کل بیمه مرکزی از زمینه سازی کافی برای تصویب لایحه تأسیس صندوق بلایای طبیعی به منظور پوشش حوادث 30 میلیون واحد مسکونی در کشور خبر داد و ابراز امیدواری کرد تا با تصویب نهایی این لایحه و تأیید شورای نگهبان، مشکلات مردم در این حوزه برطرف شود.

رئیس شورای عالی بیمه با اشاره به اهمیت عملکرد ارزیابان خسارت‌های بیمه‌ای، افزود: نظر کارشناسان ارزیابی خسارت برای بیمه گران، بیمه گذاران و محاکم قضائی فصل‌الخطاب است و می‌توان با تربیت کارشناسان خبره در این حوزه، به بحث سرمایه‌های صنعت بیمه کمک کرد.

وی به اهمیت حضور کارشناسان رسمی دادگستری در اختلافات بین بیمه‌گران و بیمه‌گذاران اشاره کرد و افزود: موضوع ارزیابی خسارت از کلیدی‌ترین فرایندهای صنعت بیمه است؛ دقت، صحت و سرعت آن می‌تواند از ضرر و زیان صنعت بیمه و یا بیمه شدگان پیشگیری کند.

سلیمانی گفت: بورس، بانک و بیمه در مبادلات مالی، سه ضلع مثلث رشد و توسعه اقتصادی به شمار می‌روند که تناسب این اضلاع می‌تواند تحولات ویژه‌ای را در بخش‌های تولیدی خدماتی و بازار سرمایه را رقم بزند.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 238
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران