پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 694291 تاریخ : 1403/07/29-15:37:01
,13,
پایش 8 محصول خام کشاورزی توسط سازمان غذا و دارو

پایش 8 محصول خام کشاورزی توسط سازمان غذا و دارو

مدیرکل آزمایشگاه مرجع کنترل غذا، دارو و تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو از پایش 8 محصول خام کشاورزی در سطح عرضه خبر داد و گفت: محصولات خام کشاورزی از نظر باقیمانده سموم، فلزات سنگین، نیترات و نیتریت در آزمایشگاه های سازمان غذا و دارو پایش می شوند.

به گزارش بانک و صنعت، مهدی انصاری دوگاهه با اشاره به اینکه افزایش و حساسیت روی نظارت بر تولید کنندگان محصولات کشاورزی باعث افزایش کیفیت محصولات می شود، گفت: امیدوار هستیم که وزارت جهاد کشاورزی هرچه سریع تر موضوع شناسنامه کردن باغات را اجرایی کند در این صورت می توانیم ضمن همراه کردن تولید کنندگان محصولات کشاورزی افزایش کیفیت محصولات نظارت بهتری نیز در سطح عرضه داشته باشیم.

وی افزود: در حال حاضر پایش سلامت 25 الی 30 محصول خام کشاورزی در برنامه عملیاتی سطح عرضه وجود دارد.
انصاری تصریح کرد: 8 محصول از جمله خیار گلخانه ای و جالیزی، گوجه فرنگی گلخانه ای و جالیزی، سیب زمینی، پیاز، سیب و پرتقال به طور مرتب توسط سازمان غذا و دارو پایش می شوند.
به گفته وی محصولات خام کشاورزی از نظر باقیمانده سموم، فلزات سنگین، نیترات و نیتریت در آزمایشگاه های سازمان غذا و دارو پایش می شوند.
به گزارش ایرنا، بر اساس گزارش سازمان ملل متحد سالانه 420 هزار نفر در سراسر جهان به دلیل مصرف غذای آلوده جان خود را از دست می دهند و کودکان زیر 5 سال 40 درصد از بار بیماری های ناشی از غذا را به دوش می کشند و سالانه 125 هزار نفر جان خود را از دست می دهند.
محمد اسماعیل مطلق رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی نیز پیش تر گفته بود، دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی مطابق با تکالیف تعیین شده، با جدیت سلامت محصولات غذایی خام و فرآوری شده را با همکاری تمامی دستگاه های ذیربط پایش می کند.
وی ، ضمن تاکید بر اهمیت بهره مندی مردم از غذای سالم و با کیفیت به عنوان یکی از ارکان اصلی امنیت غذایی اظهار داشت: همکاری همه دستگاه های اجرایی ذیربط در تمام زنجیره غذا از جمله تولید، تامین، توزیع و عرضه مواد غذایی سالم در بخش صنف و صنعت به گونه ای که سلامت مصرف کننده حفظ شود، ضروری است.
مطلق تاکید کرد: مواد غذایی ناایمن حاوی باکتری ها، ویروس ها، انگل ها و مواد شیمیایی مضر باعث ایجاد بیش از 200 بیماری مختلف از اسهال گرفته تا سرطان می شوند.


ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 210
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران