پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 466943 تاریخ : 1398/04/04-17:47:13
,15,
وضعیت صنایع کوچک و متوسط در انقلاب صنعتی چهارم بررسی شد

در وزارت ارتباطات؛

وضعیت صنایع کوچک و متوسط در انقلاب صنعتی چهارم بررسی شد

کارگروه بهره وری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با برگزاری نشستی به موضوع «انقلاب چهارم صنعتی و صنایع کوچک و متوسط» پرداخت.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، مجید رسولی عضو هیات علمی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات در سومین نشست دانش آموختگان دوره تخصصی سازمان بهره‌وری آسیایی (APO) با عنوان«انقلاب چهارم صنعتی و صنایع کوچک و متوسط» با اشاره به اینکه، یکی از موضوعات جذاب و در عین حال یکی از مهم‌ترین چالش‌های پیش روی کشور بحث انقلاب صنعتی چهارم است، گفت: این انقلاب بر پایه فناوری دیجیتال استوار است و به لحاظ مقیاس و دامنه پیچیدگی آن بخش های مختلف صنعت، جامعه و اقتصاد را شامل می شود.
وی افزود: از جمله بازیگران موثر در تحول دیجیتال و انقلاب چهارم صنعتی، شرکت های کوچک و متوسط هستند که می توانند تحت تاثیر مثبت یا منفی در انقلاب چهارم صنعتی قرار گیرند.
رسولی با اشاره به اینکه نحوه ورود شرکت های کوچک و متوسط به انقلاب چهارم صنعتی در دوره تخصصی سازمان بهره‌وری آسیایی (APO) بررسی شد، گفت: این دوره با هدف افزایش آگاهی شرکت‌کنندگان نسبت به اثرات انقلاب چهارم صنعتی بر بخش‌های مختلف اقتصادی کوچک و متوسط و به اشتراک‌گذاری تجارب در زمینه فرصت‌ها و چالش‌های پیش‌رو در بکارگیری فناوری‌های پیشرفته با تمرکز بر صنایع کوچک و متوسط برگزار شد.
وی مهم ترین سرفصل های این کارگاه را معرفی انقلاب چهارم صنعتی و ابعاد مختلف تاثیر گذاری آن، نیازمندی های صنایع کوچک و متوسط برای ورود به انقلاب چهارم صنعتی، تجربیات صنایع کوچک و متوسط کشورهای مختلف در حوزه اینترنت اشیا و برنامه ها و اقدامات کشورهای مختلف آسیایی شرکت کننده در کارگاه تخصصی عنوان کرد.
عضو هیات علمی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه مهمترین مسأله پیش روی شرکت های کوچک و متوسط فعال حوزه فاوا برای ورود به انقلاب چهارم صنعتی و فناوری های مرتبط نظیر اینترنت اشیا با دو چالش اصلی روبرو هستند، تصریح کرد: نخست آنکه ارایه خدمات توسط شرکت های فاوا صورت می پذیرد، ولی کاربری در صنایع دیگر نظیر سلامت، انرژی و حمل و نقل است و به همین دلیل شناختی نسبت به توانمندی این شرکت ها در صنایع هدف وجود ندارد و اعتماد بین این شرکت ها و صنایع به سختی ایجاد می شود.
وی افزود: چالش دوم، هزینه بالای ایجاد تجربه موفق و نمونه عملیاتی برای شرکت های کوچک و متوسط است که توسعه فعالیت را برای شرکت های کوچک و متوسط هزینه بر کرده است.
بر اساس همین گزارش در پایان این نشست که توسط کارگروه بهره وری وزارت ارتباطات برگزار شد، مجید رسولی به پرسش های حاضرین درباره موضوعات مورد بحث پاسخ داد. 



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 207
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران