پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 509188 تاریخ : 1398/12/17-15:14:37
,8,
واکنش منفی شاخص بورس به کاهش قیمت نفت

واکنش منفی شاخص بورس به کاهش قیمت نفت

یک کارشناس بازار سرمایه گفت: ریزش هشت درصدی قیمت نفت در بازار روز گذشته باعث افت شاخص بورس شد که به دنبال این اتفاق، گروه پتروشیمی و پالایشی بیشترین تاثیر منفی را در افت شاخص بورس داشتند.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، مهدی طحانی گفت: بازار امروز از ابتدای معاملات روند منفی را در پیش گرفت و با کاهش حدود 6 هزار واحدی شاخص بورس به معاملات پایان داد.

وی ادامه داد: ریزش هشت درصدی قیمت نفت در بازار روز گذشته باعث افت شاخص بورس شد که به دنبال این اتفاق، گروه پتروشیمی و پالایشی بیشترین تاثیر منفی در افت شاخص بورس داشتند.

به گفته طحانی، سنگ آهنی‌ها، فلزات اساسی، بانکی ها و خودرویی به صورت متعال در بازار امروز در حال معامله بودند.

طحانی به افزایش مشارکت سهامداران در عرضه‌های اولیه بازار سرمایه اشاره و بیان کرد: در عرضه اولیه تامین سرمایه بانک ملت که روز چهارشنبه انجام شد شاهد مشارکت یک میلیون و 680 هزار سهامدار بودیم که در عرضه اولیه امروز هم مشارکت خوبی را از سوی سهامداران صورت گرفت.

این کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه شاخص بورس در ایران با وجود کاهش قیمت کالاها در دنیا و نیز افت بورس‌های جهانی رو به افزایش است، گفت: سازمان بورس نیم نگاهی به وجود حباب در شاخص بورس دارد و مصوبه‌ای را هم به منظور کنترل هیجان‌های موجود در بازار ابلاغ کرد که ملغی شد.

وی پیش‌بینی خود از روند معاملات بازار اینگونه بیان کرد: بازار متعادل با شیب ملایم افزایشی به روند خود ادامه خواهد داد مگر اینکه اتفاق جدیدی در بازار رخ دهد.

طحانی با تاکید بر اینکه تغییر در دامنه نوسان بورس بعید به نظر می‌رسد، افزود: نقدشوندگی به عنوان بزرگترین مزیت بازار سرمایه تلقی می‌شود، در حالی که  کاهش دامنه نوسان بورس  می‌تواند زمینه کاهش ورود نقدینگی در بازار را فراهم کند.

این کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه بزرگترین پیام از مطرح کردن کاهش دامنه نوسان بورس از سوی مسئولان، وجود حباب در بازار سرمایه است، گفت: این موضوع باعث کاهش هیجان و ورود نقدینگی در بورس خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: در دیگر کشورهای دنیا دامنه نوسان باز گذاشته خواهد شد تا افراد با هر قیمتی که می‌خواهند اقدام به خرید و فروش کنند.

طحانی خاطرنشان کرد: با محدود کردن دامنه نوسان، صف خرید و صف فروش در معاملات بازار سرمایه طولانی‌تر خواهد شد که همین امر منجر به از بین رفتن نقدشوندگی موجود در بازار خواهد شد.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 203
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران