به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، محسن صالحینیا صبح امروز (چهارشنبه) در حاشیه بازدید از واحد تولیدی شین بافت کردستان در جمع خبرنگاران با اشاره به وجود 980 شهرک و ناحیه صنعتی در کشور اظهار داشت: کردستان سهم 2 تا 2.5 درصدی از تعداد شهرکهای صنعتی کشور را به خود اختصاص داده است.
وی افزود: فعال بودن یا عدم فعالیت واحدهای تولیدی مستقر در شهرکهای صنعتی طی فرآیند زمانی میتواند متغیر باشد.
رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران اضافه کرد: طبق آخرین آمار از 43 هزار واحد مستقر در شهرکهای صنعتی بین 11 تا 12 هزار واحد راکد است.
صالحینیا یادآور شد: تعدادی از واحدها هم با ظرفیت کمتر از 50 درصد و مابقی هم با ظرفیت 50 تا 70 درصد کار میکنند و در این بین 25 درصد واحدها با ظرفیت بالای 70 درصد مشغول به فعالیت هستند.
وی تأکید کرد: از اواخر سال گذشته تا کنون یک هزار و 200 تا یک هزار و 300 واحد تولیدی به همت کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، بانکها و شهرکهای صنعتی به چرخه تولید بازگشتند.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: درخصوص واحدهای تولیدی هم که قادر به فعال شدن نیستند، باید در راستای بازسازی و نوسازی و اصلاح فرآیند کاری آنها اقدام کرد.
صالحینیا در ارتباط با وضعیت شهرکهای صنعتی استان کردستان اظهار داشت: از 29 شهرک صنعتی در این استان 19 شهرک درحال بهرهبرداری است.
وی افزود: درحال تعیین تکلیف پیمانکار جدید برای شهرک صنعتی سرینجیانه سنندج هستیم و تصمیماتی در این ارتباط اتخاذ شده تا با منابعی که در اختیار است، در مدت زمان کوتاهی زیرساختهای این شهرک تکمیل شود.
رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران اضافه کرد: بعد از ایجاد راه دسترسی در این شهرک قطعاً با توجه به موقعیت مناسب آن شاهد ساخت و ساز واحدهای تولیدی زیادی در آن خواهیم بود.
صالحینیا همچنین در حاشیه بازدید از واحد صنعتی بستنی عسل کردستان گفت: سرمایهگذاری مطلوبی در این واحد تولیدی که دارای تنوع در تولید و بازار خوبی در داخل و خارج است، انجام گرفته است.
وی با اشاره به اینکه ایجاد ارزش افزوده و بازار مناسب منجر به رونق تولید خواهد شد، افزود: واحدهای تولیدی این استان با استفاده از ظرفیت مرز میتوانند در حوزه صادرات و در نتیجه رونق تولید موفق عمل کنند.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت اضافه کرد: با فعال شدن واحد بستنی عسل، بیش از 30 صنعت در این زنجیره تولید فعال میشود.
مدیرعامل شرکت بستنی عسل کردستان هم در حاشیه بازدید مسئولان از این واحد تولیدی اظهار داشت: حدود 2 سال است به دلیل مشکلات مالی با ظرفیت کمتر از 10 درصد کار میکنیم.
سید جمال ساعدی افزود: مشکل مالی این واحد برطرف شده و در حال حاضر نه در تولید و نه در فروش مشکلی نداریم.
وی با اعلام اینکه از هفته آینده با ظرفیت کامل شروع به کار خواهیم کرد، یادآور شد: در هر شیفت حدود 200 نفر در این واحد تولیدی مشغول به کار خواهند شد.
گفتنی است، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت روز چهارشنبه در سفر یک روزه خود به استان کردستان از شهرک صنعتی کامیاران، شهرکهای صنعتی شماره یک، سه و سرینجیانه سنندج و چندین واحد مستقر در این شهرکها بازدید کرد.
دیدار با استاندار کردستان و تعدادی از صاحبان واحدهای تولیدی مستقر در شهرکهای صنعتی، از دیگر برنامههای سفر مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران به این استان است.