به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، محسن صالحینیا با بیان اینکه در حال حاضر هشت مرکز خدمات فناوری و کسب و کار با این مختصات و ویژگی در کشور وجود دارد، اظهار کرد: اینها مراکزی هستند که فعالیتهای مختلفی را ارائه میدهند؛ اما مهمترین ویژگیشان این است که بهوسیله بخش خصوصی و بر اساس نیازمندیهایشان ایجاد میشوند.
وی افزود: رفع نیازمندیهایی نظیر عارضهیابی واحدهای صنعتی، مسائل طراحی و فرآیند صادرات، خوشهها و زنجیره تأمین از جمله اقدامات و وظایف تعیین شده برای مراکز خدمات فناوری و کسب و کار در کشور است.
رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران نتیجه استفاده مشترک از این خدمات را برخورداری از هزینههای بسیار کم و ارائه بهروزترین خدمات دانست و بیان کرد: هنگامی که تولید اقتصادی شود و عملکرد زنجیرههای تأمین بهنحوی باشد که مشکلات در زمینه فراهم کردن مواد اولیه حل شود، میتوانیم شاهد تولید محصولاتی باکیفیت و باصرفه باشیم.
صالحینیا با بیان اینکه رفع مشکلات بخش خصوصی توسط مراکز خدمات فناوری و کسب و کار ضروری است، گفت: این مراکز با ایجاد فناوری میتوانند نقشی مؤثر در فروش و صادرات محصولات ایرانی داشته باشند.
وی در پایان با اشاره به اینکه مردم استان یزد و سایر استانها با بهرهمندی از مرکز خدمات فنآوری و کسب و کار میتوانند از کالاهای مصرفی با کیفیت بالا برخوردار شوند، خاطرنشان کرد: امیدواریم در آیندهای نزدیک شاهد راهاندازی این مراکز با این ویژگیها در سایر نقاط کشور باشیم.