به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی پژوهشکده بیمه، امیر صفری ضمن خیرمقدم به بیش از 2 هزار شرکتکننده در این همایش گفت: موضوع کلی همایش بیمه و توسعه تکنولوژی اطلاعات است و از آنجا که نوآوری و فنآوری در صنعت بیمه یک چالش جهانی و ملی است عنوان این همایش را "صنعت بیمه، نوآوری و فنآوری اطلاعات" نامگذاری کردهایم.
وی افزود: این همایش آغاز گفتمان صنعت بیمه در حوزه تکنولوژی اطلاعات است و براساس برنامه های پیشبینی شده از هفته آینده کارگروهی در پژوهشکده بیمه سیاست گذاری و قانونمند کردن فعالیت اینشورتکها را دنبال خواهد کرد.
امیرصفری تصریح کرد: این کارگروه متشکل از همکاران بیمه مرکزی، پژوهشکده بیمه، دانشگاهیان و استارتآپها خواهد بود که نتایج و جمعبندی نظرات اتخاذشده در این کارگروه در اختیار بیمه مرکزی و شورای عالی بیمه قرار خواهد گرفت.
دبیر همایش بیمه و توسعه تصریح کرد: یکی از برنامههای مهم این همایش آیین رونمایی از شش اینشورتک فعال در صنعت بیمه توسط دکتر جهانگیری معاون اول رئیس جمهور است که هدف از این اقدام تشویق استارتآپهاست.
وی افزود: در ادامه این روند در پژوهشکده بیمه، همافزایی با استارتآپها را به صورت برنامهریزی شده دنبال خواهیم کرد.
دکتر صفری برپایی نمایشگاه معرفی محصولات استارتآپها را به عنوان برنامه جنبی همایش بیمه و توسعه از دیگر اقدامات برای ایجاد فرصت همکاری آنان با شرکتهای بیمه دانست و گفت: هماکنون شرکتهای متعدد استارتآپی در این نمایشگاه حضور یافتهاند.
دبیر این همایش افتتاح نمایشگاه آثار مکتوب صنعت بیمه را از دیگر برنامه های این همایش معرفی کرد که در آن با همکاری تمامی شرکتهای بیمه، بیمه مرکزی، پژوهشکده بیمه، سندیکاری بیمهگران و صندوق تأمین خسارتهای بدنی، آثار مکتوب صنعت بیمه شامل کتاب، پایاننامه و نشریات آنان عرضه شده است و مطابق برنامهریزیهای آتی در سایر شرکتها این آثار در معرض دید خانواده بزرگ صنعت بیمه قرار خواهد گرفت.
گفتنی است در مراسم رونمایی از استارتآپها 6 شرکت به اختصار محصول و نوع اینشورتک خود را معرفی کردند.