به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، سید حسین هاشمی در این مراسم با اشاره به اهمیت ورود بخش خصوصی در ساخت پروژه ها گفت: : برای حل مشکلات فعلی در زمان های اضطراری نیروگاه های تولید خوشه ای و پراکنده برق به کمک آمده اند و برای جانمایی درست این نیروگاه ها باید تصمیمات خوبی گرفته شود.
هاشمی تولید برق پراکنده در استان را تا یکهزار مگاوات مطلوب دانست و تصریح کرد: با این میزان تولید برق می توان برق همه صنایع استان را تضمین کرد.
وی ادامه داد :اهمیت توجه به احداث نیروگاه های تولید برق پراکنده هم به دلیل ورود بخش خصوصی در آن و هم به دلایل کمک رسانی در مواقع حساس و بحرانی، کمک به پدافند غیرعامل استان و نقش کلیدی در اقتصاد مقاومتی اهمیت زیادی دارد.
استاندار تهران بر اولویت سرمایه گذاری در نیروگاه های CHP تاکید کرد و افزود: در جلساتی که با آقای نعمت زاده جانشین رییس ستاد اقتصاد مقاومتی خواهیم داشت ایجاد چنین نیروگاه هایی مصوب شده و بانک های عامل نیز همکاری خواهند کرد.
بنا بر گزارش یاد شده بانک صنعت و معدن برای احداث نیروگاه های یاد شده که با فناوری روز و راندمانی 2 برابر نسبت به میانگین تولید برق کشور از بزرگترین طرح های اقتصاد مقاومتی استان تهران محسوب می شود و در مجموع برای 400 نفر اشتغال ایجاد کرده است با تامین مالی حدود 20 میلیون یورو مشارکت دارد .
گفتنی است ظرفیت تولید برق کل کشور 70 هزار مگاوات است که بانک صنعت و معدن 6 هزار مگاوات از آن را تامین اعتبار کرده است.