پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 303227 تاریخ : 1396/06/07-18:54:45
,14,
نمایشگاه فرش؛ فرصت و ظرفیت مناسبی برای تجاری سازی

نمایشگاه فرش؛ فرصت و ظرفیت مناسبی برای تجاری سازی

معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: صنایع ایرانی از جمله، فرش، مبلمان و هنرهای دیگر باید به یک گفتمان در اقتصاد تبدیل شود که در غیر این صورت فرصتها از دست خواهد رفت.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت،بهمن نامور مطلق در بازدید از بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی فرش ایران افزود: نمایشگاه فرصت و ظرفیت مناسبی برای تجاری سازی است، این کارکرد  نمایشگاهی درحوزه صنایع فرهنگی به دلیل آنکه حجم بزرگی از فعالیت‌های تجاری در نمایشگاه‌ها رخ می‌دهد؛ بیشتر از دیگر بخش‌ها است.

وی با بیان اینکه پس از برجام ارتباط با کشورهای دیگر بیشتر شده، اذعان داشت: در کشورهای دیگر صنایعی مانند: خودروسازی و صنایع هوایی حرف اول را می زند در ایران هم صنایع فرهنگی چنین نقشی را دارند در این راستا باید با قدرت برای حضور  صنایع فرهنگی در بازارهای بین المللی تلاش کنیم.
معاون صنایع دستی با اشاره به اینکه در این نمایشگاه به تدریج آثار نو دیده می شود، تصریح کرد: سلیقه شناسی مخاطب جوان درحال شکل گیری است.
نامور مطلق افزود: در واقع نمایشگاه‌ها ویترین صنایع فرهنگی هستند که می‌توان نبض این هنر را با نمایشگاه‌ها اندازه گیری کرد. این رشد در ارائه، غرفه سازی و زیبایی سازی و همچنین در حوزه فروش، تجاری سازی محصولات، گفتمان سازی و فرهنگ سازی صنعت فرش  نیز وجود داشته است. 
وی  با اشاره به توسعه تجاری سازی در صنعت فرش گفت:  با توجه به افزایش امیدواری نزد تجار و نگاه آن‌ها نسبت به آینده رو به رشد این صنعت، تمایل به سرمایه‌گذاری‌ها در این بخش بیشتر شده است.
 معاون صنایع دستی با ذکر این نکته که در صنعت فرش به سرمایه گذاری توجه شده است، افزود: این در حالی است در گذشته کمتر به سرمایه‌گذاری در این حوزه توجه می‌شد و نمایشگاه‌ها بیشتر نمایشی بود اما در حال حاضر بیشتر جنبه تجاری سازی و گفتمان سازی پیدا کرده است
 
فرش دستباف ریشه در تمدن ایران زمین دارد
هنر فرش دستباف به عنوان شاخصه فرهنگ و تمدن ایرانی باید احیا و حفظ شود، چرا که این هنر زبان گویایی برای انتقال ارزش های ما به دیگر ملت ها است. 
 
به گزارش روابط عمومی مرکز ملی فرش ایران؛  هاشمی طبا در بازدید از بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی فرش ایران گفت: هنر فرش و صنعت فرش از قدیم در دنیا به نام تمدن ایران ثبت شده و در بازارهای جهانی هنوز آثار فرش ایرانی و نقش و نگار زیبای آن زبانزد است.
هاشمی طبا بیان کرد: باید با نقش آفرینی بیشتر و تربیت هنرمندان بهتر و قوی تر در این عرصه، این هنر شناخته شده ایرانی را که ریشه در تمدن ایران زمین دارد باز هم احیا کرده و حفظ کنیم.
وزیر پیشین صنایع و معادن با اشاره به اینکه ایران در دنیا با هنر فرش شناخته می شود، خاطرنشان ساخت: هنر زبان بسیار گویایی برای انتقال ارزش ها و فرهنگ و تمدن ایران است و در حقیقت شاید آسان ترین و کم هزینه ترین ابزار برای این منظور باشد.
وی همچنین با اشاره به راه اندازی نمایشگاه فرش در تهران در زمانی که وی ریاست مرکز توسعه صادارت را برعهده داشت گفت: احساس کردیم که فرش می تواند براساس جنبه های فرهنگی و هنری که دارد در حوزه تجارت و بین الملل نیز برای کشور به خوبی ایفای نقش کند و از همین رو باید به همکاری طلبیدن سرکار خانم جاهد توانستیم اولین نمایشگاه فرش و اولین کنفرانس قالی ایران را راه اندازی کنیم.
هاشمی طبا در خاتمه ضمن مثبت ارزیابی کردن بیست و ششمین نمایشگاه فرش اظهار داشت: ما می توانیم برای انتقال مفاهیم و ارزش های متعالی خودمان از این هنر به خوبی استفاده کنیم.


ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 201
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران