پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 134878 تاریخ : 1394/03/27-02:22:20
,2,16,17,
نعمت‌زاده:بانک‌های توسعه‌ای از ارکان توسعة پایدار کشورند

نعمت‌زاده:بانک‌های توسعه‌ای از ارکان توسعة پایدار کشورند

نعمت‌زاده،‌ وزیرصنعت، معدن و تجارت گفت: بانک‌های توسعه‌ای از ارکان اساسی دستیابی کشور به توسعه‌ای پایدار درکشور محسوب می‌شوند.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بانک صنعت و معدن وی که درهمایش بانک‌های توسعه‌ای در توسعه و رونق اقتصادی کشور سخن می‌گفت افزود: بانک‌های توسعه‌ای کشور، از توان کارشناسی بالایی درزمینة مطالعات امکان‌سنجی و شناخت بازار برخوردارند.
نعمت‌زاده که در جمع مدیران عامل بانک‌ها و متخصصان داخلی و خارجی و کارشناسان و متخصصان بانکی سخن می‌گفت ضمن تشریح محور فعالیت‌های بانک‌های توسعه‌ای در ایرن خواستار حمایت دولت از این بانک‌ها شد.
وی خطاب به بانک‌های توسعه‌ای کشور بیان داشت: شما به عنوان ابزار توسعة پایدار کشورباید نقش خود را به خوبی ایفا کنید، جایگاه شما باید به مراتب فراتر از وضعیت کنونی باشد.
در میزگرد مدیران عامل بانکهای توسعه‌ای کشور که در بخش پایانی همایش برگزار شد صالح‌آبادی مدیرعامل بانک توسعه صادرات با بیان اهداف بانک‌های توسعه‌ای گفت: این بانک‌ها معمولاً از نظر نقدینگی تحت فشار بوده و به علت این که فرآیند بازگشت منابعشان طولانی‌تر است از ریسک نقدینگی بالاتری برخوردارند.
وی افزود: از این رو دولت باید به افزایش سرمایه بانک‌های توسعه‌ای کمک کند تا این بانک‌ها بتوانند به ایفای نقش توسعه‌ای خود بپردازند.
شهیدزاده، مدیرعامل بانک کشاورزی سخنران بعدی این میزگرد بود که با اشاره به نقش بانک‌های توسعه‌ای در اقتصاد کشور گفت: بانک‌های توسعه‌ای نیازمند آنند که با نگاه متفاوتی به آن‌ها نگریسته شود زیرا این بانک‌ها ماهیت متفاوتی با بانک‌های تجاری دارند.
سهمانی، مدیرعامل بانک توسعه تعاون نیز در ادامه به تشرح ویژگی‌های بانک‌های توسعه‌ای در ابعادی نظیر روابط با مشتری، نیروی انسانی، ریسک، شیوه‌های تأمین مالی و تخصیص منابع پرداخت و گفت: از آنجا که مدیریت منابع و مصارف بانک‌های توسعه‌ای با بانک‌های دیگر متفاوت است باید این بانک‌ها ساختار مقرراتی متفاوتی داشته باشند.
بت‌شکن، مدیر عامل بانک مسکن در این میزگرد گفت: بانک‌های توسعه‌ای در یک بخش خاص کار می‌کنند و از این رو انباشت سرمایه انسانی و دانش و تجربه در آنها شکل گرفته است.
وی تصریح کرد: دولت برای اجرای سیاست‌های خود نیازمند اطلاعاتی است که تنها در اختیار این بانک‌ها است و نقش بانک‌های توسعه‌ای در انتقال اطلاعات به سیاستگذارن،‌کلیدی است.
گفتنی است، همایش نقش بانک‌های توسعه‌ای در توسعه و رونق اقتصادی کشور با همکاری بانک صنعت و معدن و دانشگاه تهران برگزار شد.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 197
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران