به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی بانک سینا با توسعه سیستم ها و زیرساخت های فناوری در این بانک، استقبال مشتریان از سرویس ها و خدمات بانکداری الکترونیک رشد قابل توجهی داشته به نحوی که در پایان سال 92، کمتر از 10.5 درصد تراکنش های بانک سینا به صورت حضوری در شعب صورت پذیرفته است و مابقی از طریق درگاه های الکترونیک و مکانیزه به اجرا درآمده است؛ در حالی که این رقم (درصد تراکنش های حضوری) در فروردین 1391 معادل 20 درصد و فروردین 92 معادل 15 درصد بوده است.
بر اساس این گزارش، در یک بازه زمانی 5 ساله تعداد اسناد صادره سیستم متمرکز بانکی از 2 میلیون سند در فروردین ماه 88 به بیش از 22 میلیون سند در اسفند ماه 92 رسیده که نشان از بسترسازی و پیاده سازی سیاست های مناسب توسعه ای طی سال های گذشته در بانک سینا دارد.
همچنین در گزارشی که از سوی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران منتشر شده و به عملکرد 30 ماهه بانک ها در زمینه تراکنش های موفق شتابی اختصاص دارد، بانک سینا با 99.54 درصد تراکنش موفق شتابی، رتبه اول را در این زمینه کسب کرده است.
سرانه جریمه پرداختی به ازای تراکنش های ناموفق در بانک سینا 1.88 ریال بوده است و این در حالی است که سرانه جریمه پرداختی نظام بانکی به ازای تراکنش های ناموفق 18.58 ریال بوده که نشان از کیفیت بسیار بالا و مطلوب سرویس های بانک سینا دارد.
بانک سینا در سال های اخیر اقدامات و سیاست های مناسبی را در راستای توسعه خدمات بانکداری الکترونیک به اجرا رسانده است به طوری که در حال حاضر 85 نوع خدمت در این بخش از درگاه های مختلف بانک به مشتریان ارائه می شود.