پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 293128 تاریخ : 1396/05/30-12:08:55
,3,17,
موسسات اعتباری غیرمجاز موجب بحران نقدینگی خود شده اند

موسسات اعتباری غیرمجاز موجب بحران نقدینگی خود شده اند

کارشناس ارشد بانکی تاکید کرد: موسسات اعتباری غیرمجاز موجب بحران نقدینگی خود شده اند.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت،اکبر جعفری افزود: موسسات اعتباری غیرمجاز در چارچوب مقررات بانک مرکزی و قوانین پولی و بانکی عمل نکرده اند و بنگاهداری، خرید دارایی‌های ثابت و اعطای تسهیلات کلان بدون هر گونه اعتبارسنجی را تشدید کردند که منجر به بلوکه شدن منابع آن‌ها شده است.

جعفری گفت:: یک موسسه اعتباری یا بانک منضبط باید اصول حاکمیت شرکتی از جمله گزارشگری مالی، مدیریت ریسک و شفافیت را رعایت کنند، از بنگاهداری و افزایش دارایی‌های ثابت خودداری شود و مدیریت نقدینگی را به عنوان یکی از مولفه‌های اصلی فعالیت پولی و بانکی جدی بگیرد.
وی اظهار داشت: اعتبارسنجی یکی از شاخص‌های مهم مدیریت ریسک اعتباری است و مطابق قانون تجارت، عزل و نصب هیات مدیره‌ها با مجمع عمومی سهامداران است و بانک‌ها و موسسات اعتباری نیز تابع قانون تجارت هستند و اعضای هیات مدیره آن‌ها نیز پس از تائید صلاحیت حرفه‌ای و امنیتی از بانک مرکزی، می‌توانند خود را در مجمع عمومی انتخاب اعضای هیات مدیره کاندید نمایند؛ بدیهی است انتخاب یا عدم انتخاب آنان با مجمع خواهد
بود.
جعفری گفت: با ساماندهی بازار غیرمتشکل پولی از سوی بانک مرکزی، وضعیت موسسات اعتباری رو به بهبود است و به قول رئیس کل بانک مرکزی تا پایان سال این ساماندهی کامل خواهد شد.
کارشناس ارشد مسائل بانکی افزود: پس از قرار گرفتن یک موسسه اعتباری زیر چتر نظارتی بانک مرکزی و قرار گرفتن نام آن در فهرست موسسات اعتباری مجاز، می‌توان به ان‌ها اعتماد کرد و سپرده‌گذاران، اینگونه موسسات را مانند بانک بدانند و به رسمیت بشناسند؛ بنابراین گزارش راهبری شرکتی وسیله‌ای برای ایجاد اعتماد بازار و درستی کسب‌وکار و بسیار ضروری است، به ویژه شرکت‌هایی که به دنبال سرمایه برای سرمایه‌گذاری بلندمدت هستند. برای شرکت‌های رشدی آتی‌نگر و نیز جهت موازنه هرگونه افزایش در استفاده از اهرم دسترسی به منابع بسیار اهمیت دارد.
اجرای حاکمیت شرکتی موجب رعایت انصاف بیشتر، شفافیت بهتر، اعتماد سرمایه گذاران و در نهایت رشد و توسعه اقتصادی می‌شود.
حاکمیت شرکتی یکی از موضوعات روز درحوزه مالی است که طی سالیان گذشته در بورس مطرح بوده است، البته حاکمیت شرکتی در سایر کشورهای دنیا نیز بحث نسبتا جدیدی است.
حاکمیت شرکتی به معنای کنترل و نظارت است.
با اعمال حاکمیت شرکتی شرکت‌ها مسوولیت پذیرتر و پاسخگوتر خواهند بود و به تبع آن شفافیت اطلاع‌رسانی رخ می‌دهد و در نهایت تصمیمات اقتصادی مناسبی از سوی شرکت‌ها گرفته می‌شود.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 186
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران