به گزارش بانک و صنعت: رزیتا داودی گفت: با انجام این کار، ضمن بی نیازی از خرید دستگاه مشابه خارجی، حدود دو سوم در هزینه تامین آن صرفه جویی شده است.
داودی با بیان این که پیش از این اقدام، کارایی دستگاه داخلی در مقایسه با دستگاه خارجی حدود 50 تا 60 درصد بود، افزود: با مهندسی مجدد این دستگاه که توسط کارشناسان شرکت آبفای منطقه یک انجام و توسط یک شرکت دانش بنیان اجرا شد، کارایی دستگاه به 95 درصد افزایش یافت.
او دستاوردهای مهم اجرای این طرح را ارتقای دقت و صحت عملکرد سنسور کلر، ارتقای دقت و صحت عملکرد سنسور کدورت، کاهش 10 برابری هدررفت آب نسبت به طراحی اولیه محصول و رمزنگاری اطلاعات کیفی به منظور حفاظت داده ها برشمرد و تصریح کرد: اجرای این طرح بر اساس ماموریتی بود که از دو سال پیش در چارچوب اقتصاد مقاومتی و حمایت از کالای تولید داخل از سوی شرکت آب و فاضلاب استان تهران به صورت پایلوت به شرکت آبفای منطقه یک تهران تکلیف شده بود.
مدیر دفتر کنترل کیفیت و بهداشت آب و فاضلاب شرکت آب و فاضلاب منطقه یک شهر تهران با بیان این که پیش از این 28 دستگاه خارجی در این شرکت مورد استفاده قرار گرفته است، افزود: تا پایان امسال چهار دستگاه تولید داخل توسط آبفای منطقه یک خریداری می شود و در سال آینده نیز پنج دستگاه تولید داخل برای نصب در مخازن اضطراری تامین و خریداری خواهد شد.
به گفته مدیر دفتر کنترل کیفیت و بهداشت آب و فاضلاب آبفای منطقه یک امسال 50 درصد شبکه آب این شرکت به طول 890 کیلومتر شست وشو شده است.