به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی بانک قرض الحسنه مهرایران، اکبری در ادامه افزود: همچنین 53 درصد مبالغ پرداختی در 2 سال اخیر، شامل 82 هزار میلیارد ریال در سال 96 و 89 هزار میلیارد ریال در 9 ماه ابتدایی سال انجام شده است.
مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهرایران ضمن تاکید بر استقبال مردم از خدمات و طرح های تسهیلاتی بانک اظهارداشت: از ابتدای تاسیس تا پایان آذر ماه سال جاری بیش از 6 میلیون و 331 هزار سپرده گذار جذب شده که سهم آن در سال های 96 و 97 جمعاً به میزان یک میلیون و 758 هزار نفر معادل 28 درصد است.
وی درباره مانده منابع قرض الحسنه این بانک نیز گفت: مانده منابع بانک قرض الحسنه مهرایران در پایان سال 95 بالغ بر 60 هزار میلیارد ریال بوده که طی 2 سال اخیر با رشد 245 درصدی مواجه و در حال حاضر بالغ بر 147 هزار میلیارد ریال می باشد.
دکتر اکبری نسبت مطالبات به مصارف بانک را حدوداً یک درصد عنوان کرد و گفت: این میزان مطالبات، از نسبت استانداردهای جهانی هم مطلوب تر است و در شبکه بانکی کشور یک استثناء محسوب می شود.
مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهرایران در رابطه با برنامه و اهداف تدوین شده در سال جاری بیان داشت: پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به یک میلیون نفر با اعتباری بالغ بر یکصد هزار میلیارد ریال از برنامه های بانک قرض الحسنه مهر ایران در سال 1397 است که تا کنون به بیش از 850 هزار نفر وام قرض الحسنه معادل 89 هزار میلیارد ریال اعطا شده است.
مرتضی اکبری با اشاره به مقبولیت عملکرد بانک قرض الحسنه مهر ایران در میان اهل سنت نیز بیان داشت: تنها در استان سیستان و بلوچستان نزدیک به 45 درصد از منابع بانک متعلق به عزیزان اهل سنت می باشد.
مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهرایران خاطرنشان کرد: ایــن بانــک بــا انعقــاد تفاهنامه هــای حمایتــی بــا نهادهایــی ماننــد وزارت بهداشــت، ســازمان بهزیســتی، ســازمان زندانهــا، کمیتــه امــداد خمینــی (ره) ، بنیاد برکت، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، شورای عالی مناطق آزاد و ... نقــش بســزایی را در تقویــت و توانمند ســازی اقشــار آســیب پذیــر جامعــه، حمایت از کارآفرینی و اشتغالزایی ایفــا نمــوده اســت.
دکتر اکبری تصریح کرد: بانک قرض الحسنه مهرایران امسال نیز با معطوف ساختن توجهات خود به دانشجویان و آموزش عالی کشور به عنوان نیروی مولد، متخصص و ماهر و همچنین پتانسیل ذاتی برای آبادانی ایران عزیز اسلامی طی تفاهمنامه هایی با وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور، دانشگاه علمی و کاربردی، مراکز فنی و حرفه ای و دانشگاه علامه طباطبایی گام موثری برای توانمندسازی دانشجویان شهریه پرداز از طریق پرداخت تسهیلات قرض الحسنه دانشجویی برداشته است.