به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، مرتضی رحمانی موحد با اشاره به اینکه جشنواره «سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری» با هدف معرفی ظرفیت خوراک بومی و محلی استانهای مختلف در توسعه صنعت گردشگری کشور از ابتدای سال جاری به صورت منطقه ای در حال برگزاری است، اظهار داشت: هم اکنون استان خراسان رضوی در شهر مشهد مقدس میزبان چهارمین دوره این رویداد است.
وی با اشاره به استانهای شرکت کننده در این دوره جشنواره «سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری» افزود: استانهای خراسان رضوی، خراسان جنوبی، خراسان شمالی و سمنان با برپایی بیش از 70 غرفه در هتل میثاق شهر مشهد طیف گسترده ای از غذاهای سنتی و بومی خود را به نمایش خواهند گذاشت تا با شرکت در رقابت نهایی این جشنواره، هیات داوران با انتخاب از میان 3 نوع غذای اصلی، پیش غذا، دسر، نوشیدنی و دمنوش، منتخب خوراک محلی استان مربوطه را به صنعت گردشگری معرفی کنند.
وی عنوان کرد: خوراک بومی منتخب استانهای شرکت کننده به صورت ظرفیتی شاخص با ورود به منوی غذایی واحدهای پذیرایی جهت جذب گردشگران و ایجاد زمینه آشنایی با اصالت خوراک و منطقه مورد نظر مورد استفاده قرار خواهند گرفت.
رحمانی موحد با بیان اینکه تاکنون بیش از 1500 نوع غذای بومی و محلی در سطح کشور شناخته شده است، یادآورد شد: استانهای خراسان و سمنان با سابقه تاریخی، فرهنگی و نیز جایگاه مذهبی و طبیعی هر یک دارای مجموعه ای غنی از تنوع خوراک بومی هستند که میتوانند با حضور گسترده رستورانها، سفره خانهها و اماکن گردشگری مربوطه با ایجاد ارتباط میان آیینهای مذهبی و سفرههای نذری نقش موثری در برگزاری شایسته جشنواره «سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری» داشته باشند.