به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت حجت الله میرزایی عصر چهارشنبه در کارگروه اقتصادی مقاومتی شهرستان گنبدکاووس گفت: فراهم کردن زمینه برای حضور سرمایه گذاران، از مولفه های تحقق اقتصاد مقاومتی است که دولت با جدیت به دنبال تحقق آن است.
وی، دستیابی به توسعه مستقل و پایدار و تحقق آرمان عدالت خواهانه را از اهداف انقلاب اسلامی دانست و افزود: داشتن برنامه مبتنی بر اندیشه و دانش و استفاده از ظرفیت های درونی و مردمی درهمه حوزه ها بالاخص درحوزه اقتصاد، راه رسیدن به اهداف است.
میرزایی اضافه کرد: امروز اقتصاد ایران 40 بلای طبیعی همچون سیل، زلزله، خشکسالی، سرما زدگی و تحولات جمعیتی و شوک های ناشی از حوادث داخلی و بین المللی همچون تغییرات سیاسی و شوک های ناشی از بازارهای بین المللی و تغییرات قیمت نفت را تجربه می کند.
وی با بیان اینکه اقتصاد ایران در برابر بلایا و حوادث طبیعی داخلی و خارجی شکننده است، تصریح کرد: برای مقاوم کردن و رقابت پذیر کردن اقتصاد کشور در عرصه های داخلی، ملی و بین المللی باید نسبت به ظرفیت سازی و توانمند کردن اقتصاد بومی و محلی که از جمله محورهای مهم در سیاست های اقتصاد مقاومتی است، اقدام کنیم.
معاون امور اقتصادی و برنامه ریزی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به محدود بودن ظرفیت سرمایه های انسانی و مالی دولت، یادآور شد: برای جبران این محدویت ها بایستی از ظرفیت های انسانی و مالی بخش خصوصی استفاده کرد و راه آن نیز حمایت از این بخش با اصلاح برخی قوانین و برداشتن موانع اداری است.
میرزایی با بیان اینکه برخی قوانین درحوزه سرمایه گذاری در راستای توسعه و بهبود فضای کسب و کار نمی باشد، گفت: برهمین اساس کشور ایران در فساد اقتصادی جز 25 کشور اول جهان شده است.
وی، حمایت از کارآفرینان و سرمایه گذاران را از الزامات اساسی برای تقویت و پایداری اقتصاد کشور دانست و افزود: هر استان براساس ظرفیت های خوبی که برای توسعه دارد و با درنظر گرفتن مسائل زیست محیطی که نقش مهمی در توسعه دارند، می تواند در قالب پنجره واحد شرایط را برای ورود سرمایه گذاران فراهم کند.
میرزایی، موقیعت جغرافیایی و مرزی، منابع گردشگری، بافت خوب روستایی و عبور سالانه 20 میلیون زائر امام رضا(ع) را از فرصت ها و ظرفیت های عالی گلستان برای سرمایه گذاری دانست و برضرورت استفاده بهینه از این ظرفیت ها درایجاد زیرساخت ها و توسعه این استان تاکید کرد.
وی تصریح کرد: مدیران گلستان باید با اصلاح قوانین و برداشتن موانع پیش روی سرمایه گذاران و ایجاد پنجره واحد در کسب استعلام های اداری، بهترین و قابل اعتمادترین همکاران خود را برای پیگیری طرح های سرمایه گذاران از ابتدا تا انتها قرار دهند.
معاون امور اقتصادی و برنامه ریزی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین از اختصاص افزون بر 2 هزار میلیارد ریال تسهیلات برای ایجاد فرصت های شغلی، سرمایه گذاری و کارآفرینان از سوی بانک های توسعه تعاون، رفاه کارگران و صندوق کار آفرینی امید در استان گلستان خبر داد و گفت: متقاضیان می توانند از این تسهیلات که بیشتر آن درحوزه طرح های تولیدی روستایی است، استفاده کنند.
دراین جلسه رئیس سازمان برنامه بودجه گلستان، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان، فرماندار ویژه و جمعی از مدیران و کارآفرینان این شهرستان حضور داشتند.
شهرستان گنبدکاووس با 360 هزار نفر جمعیت واقع درشرق استان گلستان واقع است و 145 کیلومتر با کشور ترکمنستان مرز خاکی مشترک دارد.