وی ادامه داد: موضوع دوم، تایید صلاحیت حرفه ای مدیران بود که در یک ماه گذشته این موضوع بررسی و مقرر شد بر اساس دستورالعمل تایید صلاحیت حرفه ای مدیران مصوب شورای عالی بورس و اوراق بهادار انجام شود، بنابراین در این زمینه دیگر مشکلی وجود ندارد.
فدایی در پاسخ به سوالی مبنی براینکه چرا سهامداران سهام عدالت از برگزاری مجامع بی خبر هستند؟ گفت: مجمع عمومی عادی شرکت ها چهار ماه پس از پایان سال مالی شرکت ها برگزار می شود. اما مجامع شرکت های سرمایه گذاری در موعد مقرر برگزار نشد، از همین رو شرکت ها باید مجمع عمومی به طور فوق العاده برگزار کنند که در دو نوبت برگزار می شود. در نوبت اول باید 50+1 نفر از افرادی که حق رای دارند، حضور داشته باشند. البته ممکن است در برخی از استان ها، مجمع به حدنصاب لازم نرسد. اما در نوبت دوم که با یک فاصله زمانی از نوبت اول تشکیل می شود با هر تعداد سهامدار، مجمع رسمیت پیدا می کند.
مدیر نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس و اوراق بهادار اظهار کرد: توصیه اکید به سهامداران سهام عدالت، شرکت در مجامع است، زیرا در مجامع شرکت های استانی هیچ سهامدار عمده ای وجود ندارد و سهم همه سهامداران در تعیین هیات مدیره این شرکت ها موثر است.
فدایی واحد در خصوص نامه نگاری هایی مبنی بر به تعویق انداختن مجامع شرکت های سرمایه گذاری استانی گفت: سازمان بازرسی کل کشور چنین نامه ای را ابلاغ کرده بود و جوابیه ای در این زمینه دریافت کردیم. بندهای متعددی در این نامه وجود داشته و مهمترین بند این نامه موضوع برگزاری مجامع به صورت الکترونیکی است. در بند چ قانون 68 برنامه توسعه ششم این اجازه به سازمان بورس داده شده که شرکت هایی که تحت نظارت سازمان هستند و به عنوان ناشر یا نهاد مالی در سازمان ثبت می شوند، مجامع خود را به صورت الکترونیکی برگزار کنند. سایر موارد عنوان شده هم بررسی و پاسخگویی لازم شد.
وی در خصوص ایرادات برگزاری مجامع بیان کرد: موضوع گستره کاندیداها و داوطلبان یکی از چالش های مجامع بود که طی یکماه گذشته موضوع تایید صلاحیت حرفه ای مدیران با بالاترین کیفیت برگزار شد و با سوالات پیچیده در حوزه شرکت داری، حقوقی و مالی، صلاحیت عمومی و تخصصی متقاضیان بررسی شد. از همین رو، در مجامعی که به حدنصاب برسد این داوطلبان به مردم معرفی می شوند و سهام داران می توانند به گزینه خود رای دهند.