به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از سازمان خصوصی سازی، معاون واگذاری سهام و بنگاه های این سازمان با اعلام این مطلب افزود: از دیگر مشوق های درنظر گرفته شده این است که طول دوره پرداخت اقساط یک سوم بیشتر شده است تا فرصت مناسبی برای سرمایه گذاری خریداران در بنگاه فراهم شود.
زهره عالی پور اضافه کرد: در صورت حضور بخش خصوصی واقعی یا تعاونی در واگذاری های دولت میزان سود فروش اقساطی سه درصد کمتر از سود پرداختی سیستم بانکی خواهد بود.
وی گفت: این مشوق ها مزیت خوبی را برای تشویق و حضور بیشتر بخش خصوصی واقعی و تعاونی در واگذاری های دولت فراهم می کند.
عضو هیات عامل سازمان خصوصی سازی ادامه داد: دولت برای اجرای خصوصی سازی به دنبال کاهش تصدیگری و خروج از فعالیت های اقتصادی بوده و به همین دلیل مشوق هایی را برای حضور بخش خصوصی واقعی و تعاونی در واگذاری ها در نظر گرفته است.
به گزارش ایرنا، از آغاز دولت یازدهم واگذاری اموال دولتی در قالب تهاتر با بدهی دولت به اشخاص حقیقی و حقوقی ممنوع شد.
بنابراین واگذاری سهام دولت در شرکت های دولتی مشمول سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی، از طریق مزایده یا عرضه در بورس انجام می شود.
پنجم اسفندماه اعضای هیات واگذاری در سیصد و سی و هشتمین جلسه خود تصویب کردند 34 بنگاه دولتی به ارزش بیش از 61 هزار میلیارد ریال واگذار شود.
قرار است بزرگ ترین مزایده امسال نیز با عرضه بیش از 90 هزار میلیارد ریال سهام در بخش دامپروری، تولید برق و مسکن، بیست و یکم اسفندماه انجام شود.
معاون وزیر اموراقتصادی و دارایی بیست و پنجم بهمن ماه بر قاطعیت سازمان خصوصیسازی در پس گرفتن سهام از شرکت های غیرپایبند به تعهدهای خود تاکید و اعلام کرد: مشکلات بیشتر شرکتهای واگذار شده به دلایلی خارج از اراده مدیریت مالکان رخ داده است.
میرعلیاشرف عبدالله پوری حسینی افزود: با همان قاطعیت که از خریداران حمایت میکنیم، در صورت پایبند نبودن به تعهدات، سهام واگذار شده را پس میگیریم.