وی ادامه داد: از طرفی عواملی همچون مناسب بودن قیمت اغلب سهم های بزرگ از نظر بنیادی و تکنیکی، شرایط مطلوب و امیدوارکننده بازارهای جهانی به خاطر بهبود وضعیت کرونا و احتمال وقوع ابرچرخه به واسطه شوک تقاضای ناشی از رشد سطح مصرف، رسیدن افزایش سرمایه برخی از شرکت ها، ثبات نسبی نرخ ارز، خاتمه یافتن فروش اوراق دولتی و .... نوید بهبود و ثبات نسبی در بازار را می دهند.
رباطی در ادامه گفت: از سوی دیگر عوامل پیچیده سیاسی و اقتصادی نیز وجود دارند تا این امیدواری به صورت کاملا نسبی بنظر آید. از سوی دیگر شخصا درخصوص کلیت بازارهای داخلی تصور می کنم که چون دولت ها در دوره اول خود تاکید جدی به کنترل تورم دارند و کشور پیک تحریمی را هم رد کرده است و شاید مقداری فروش نفت ایران افزایش پیدا کند و نرخ ارز هم کنترل شود، بتوان گفت که به احتمال زیاد بازار ها در سال 1400 از جمله ملک، ارز، سکه و خودرو و ... فضای رکودی به خود خواهد گرفت.
مدیرعامل کارگزاری بورس بیمه ایران در ادامه خاطرنشان ساخت: سال 1399 شاهد آن بودیم که برخی تصمیم ها و اظهار نظرها بدون مشورت با کارشناسان بازار چه میزان زیانی را به بازار سرمایه و مهمتر از آن اعتماد عمومی مردم وارد کرد. به همین جهت اکنون بیش از هر زمان دیگری بازار سرمایه نیازمند آن است که با تصمیم گیری های دقیق و اصولی روند جذب و گردش پول را به سمت خود تغییر دهد. در این بین تسریع در صدور مجوزهای مغفول مانده تاسیس نهادمالی مالی از جمله سبدگردانها، شرکتهای مشاوره سرمایه گذاری و ... بیش از پیش لازم و ضروری به نظر می رسد.