به گزارش بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون، سید باقر فتاحی عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون اظهار داشت: برنامه های راهبردی دولت مبتنی بر تحقق اهداف اجتماعی و افزایش سطح اشتغال در میان اقشار گوناگون جامعه می باشد. وی افزود: برنامه های اشتغال زایی در مناطق کم برخوردار جایگاه ویژه ای در برنامه های اقتصادی و اجتماعی دولت داشته است و طرح های مهمی در این حوزه ها به اجرا درآمده است.
وی با اشاره به سابقه اجرای طرح اشتغال فراگیر و موضوع تسهیلات بند الف تبصره 18 قانون بودجه به عنوان طرح های ملی و اشتغال آفرین در سطح اجتماع همچنین گفت: قانون حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری شهریورماه 1396 در مجلس شورای اسلامی مصوب گردیده و آیین نامه اجرایی آن در آبان همان سال به دستگاه های مسئول ابلاغ گردیده است. وی افزود: این قانون با راهبری دستگاه های اقتصادی دولت به ویژه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سازمان برنامه وبودجه کشور، صندوق توسعه ملی، وزارت امور اقتصادی و دارایی، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری و همکاری سایر دستگاه های بخشی طی چهار مرحله به اجرا درآمده است.
وی افزود: بانک توسعه تعاون از اواخر سال 1396 به عنوان یکی از چهار بانک های عامل این طرح همواره در پیشبرد سریع مراحل اجرایی طرح، پیشگام بوده است و این پروژه طی چهار مرحله انجام شده که بالغ بر 24 هزار میلیارد ریال تسهیلات به کارآفرینان و تعاونگران مستقر در استان های سراسر کشور پرداخت نموده است. فتاحی همچنین گفت: با اجرای مرحله پنجم طرح، میزان پرداختی بانک توسعه تعاون در این طرح به 40 هزار میلیارد ریال بالغ خواهد گردید.
عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون در ادامه خاطرنشان کرد: کارگروه اشتغال هر استان متولی بررسی و معرفی پرونده های تسهیلاتی طرح اشتغال پایدار روستایی و عشایری به مؤسسات عامل می باشد، و بانک توسعه تعاون حداکثر تعامل را با این کارگروه های استانی در جهت تسریع در بررسی، کارشناسی و پرداخت تسهیلات برقرار می کند.