به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی پست بانک ایران: مهندس ضیائی مدیرعامل و عضو هیأت مدیره این بانک در اولین همایش آموزشی حسابرسان داخلی ضمن بیان مطلب فوق گفت: هدف از برگزاری چنین همایش هائی ایجاد هماهنگی، همدلی و همراهی با حرکت های ایجاد شده در بانک و همچنین ایجاد مفاهمه مشترک است تا بتوانیم عیب و ایرادهای احصاء شده توسط حسابرسان بانک را حل و فصل کنیم.
وی افزود: بانک ها امین و وکیل وجوه و سرمایه های مردم هستند و تلاش می کنند به نحو احسن آن را مدیریت کنند اما لازم است در این راستا ابزارهای کنترلی و امنیتی مطمئنی نیز داشته باشیم.
ضیائی تصریح کرد: کار حسابرسی دارای قداستی است که اگر به درستی به آن عمل شود بسیاری از مشکلات مرتبط از بین می رود.
مدیرعامل پست بانک ایران تأکید کرد: تمام تلاش و اهتمام اعضای هیأت مدیره، مدیران و کارکنان این است که رسالت خود را به نحو احسن انجام داده و از ظرفیت های شعب و دفاتر بانک در راستای خدمت رسانی استفاده بهینه ای صورت گیرد.
وی خاطرنشان ساخت: وقتی فعالیت های متنوعی در یک مجموعه همانند پست بانک ایران در سطح گسترده ای صورت می گیرد هرگونه احتمال کم توجهی و مغفول ماندن برخی امور وجود دارد و به همین علت باید نظارت ها و حسابرسی ها همراه با دقت و مراقبت بیشتری تقویت و چند برابر شود تا خطاها و انحرافات از بین رفته و به حداقل ممکن برسد.
ضیائی عنوان کرد: کار حسابرسی باید با عکس العمل های سریع و صحیح صورت پذیرد تا موجب رفع خطاها و اصلاح انحرافات شود.
عضو هیات مدیره با تأکید بر ایجاد نوآوری در حسابرسی ها اضافه کرد: با توجه به وضعیت روبه رشد فعالیت ها و حرکت های پست بانک ایران بایستی سازوکارهای لازم در اینگونه جلسات اتخاذ گردد تا هیچ دغدغه ای برای مشتریان ایجاد نشود.
وی درپایان گفت: وظایف حسابرسان داخلی پست بانک بسیار خطیر است زیرا علاوه بر نظارت بر شعب و دفاتر و سرکشی آن ها بایستی بر عملکرد مجموعه های حسابرسی همکار در مجموعه نیز نظارت داشته باشند.
همچنین در ابتدای این همایش محمد سلمانی رئیس اداره کل حسابرسی داخلی این بانک ضمن ارائه گزارش کوتاهی از عملکرد آن اداره کل گفت: هدف از برگزاری این همایش؛ ایجاد رویه اجرائی یکسان برای تهیه گزارش عملکرد کاری بین حسابرسان ستادی و اجرائی و همچنین مجموعه های حسابرسی همکار است.
وی افزود: عمده ترین فعالیت های کاری حسابرسی پست بانک ایران در سه بخش؛ تراز شعب(اقلام جاری و سنواتی)، بررسی سیستم ها و رویه های جاری در عملیات بانکی و انطباق آن با قوانین و مقررات، دستورالعمل ها و بخشنامه های جاری بانک و همچنین آمار و بررسی های تحلیلی و نظارت راهبردی انجام می شود.
سلمانی در پایان گزارشی از فعالیت های حسابرسی طی یکسال گذشته را ارائه و خواستار نظارت بیشتر حسابرسان داخلی بانک بر روند فعالیت های شعب و دفاتر شد.