به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت,وی که در جمع اعضای هیأت مدیره ، معاونین ، مدیران و رؤسای شعب این بانک سخن می گفت افزود: ما باید مشاور امین مشتری باشیم و اورا در انتخاب مسیر درست سرمایه گذاری و فعالیت تولیدی راهنمایی کنیم.
مدیرعامل بانک صنعت ومعدن تصریح کرد: نحوه نگرش ما به نیروی انسانی می تواند در پویایی فعالیت بانک تأثیر قابل ملاحظه ای داشته ، در این راستا ما باید به همکارانمان احترام بگذاریم و به جایگاه شایسته آنان توجه نماییم .
مهندس افخمی در بخش دیگری از سخنان خود انجام مطالعات راهبردی و تهیه گزارش های حرفه ای لازم برای تعیین نحوه اعطای تسهیلات را عامل تأثیرگذاری بانک صنعت ومعدن در توسعه اقتصادی کشور توصیف کرد.
وی درتشریح مسئولیت اجتماعی به عنوان یکی از شاخص های فعالیت بانک صنعت و معدن بیان داشت : ما تنها در برابرسهامداران، مشتریان و یا همکارانمان متعهد و مسئول نیستیم بلکه دامنه تعهدمان کل جامعه و حتی نسل آینده و به عبارتی کل ذینفعان را نیز دربر می گیرد.
مدیرعامل بانک صنعت ومعدن با اشاره به این که مشتریان فلسفه وجودی این بانک هستند تصریح کرد : ما باید صدای مشتریان را بشنویم ، خواسته ها و انتظاراتشان را درک کرده و کرامت آنها را با رفتارهایمان رعایت کنیم . مهندس افخمی در سخنان خود وجود همزمان تورم، بیکاری و رکود را سه عامل اصلی تهدید کننده اقتصاد دانسته واز تحریم، نقدینگی روز افزون و بی ثباتی در فضای کسب و کار به عنوان سه چالش مهم اقتصاد کشوریاد کرد.
وی گفت : سرمایه گذاری در تولید راهکار اساسی غلبه بر این مشکلات است که موجب رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال جوانان می شود و از این طریق ذهن و فکر آنان نیز به سوی تعالی بیشتر حرکت می نماید .
ایشان ازضرورت تجهیز منابع مختلف ارزی وریالی نام برد که می تواند در تأمین مالی صنایع از آنها بهره برد. از جمله این منابع به پاره ای از آنها شامل بانک های داخلی، شرکت های لیزینگ و تأمین سرمایه ، اوراق مشارکت ، صکوک ، گواهی سپرده ، منابع شرکت های بیمه و صندوق های بازنشستگی ، یارانه تولید و صندوق های سرمایه گذاری مشترک ، صادرات غیرنفتی و صندوق توسعه ملی اشاره نمود.
مهندس افخمی در این زمینه لزوم هدایت و تمرکز گردش مالی مشتریان به بانک و جذب سپرده ریالی و ارزی از شرکت های صنعتی توسط شعب بانک را مورد تأکید قرارداده و گفت : برای این منظور ما باید فعالیت خود را در بازاریابی بهبود بخشیده و از شعبه های بانک در این زمینه کاملاً استفاده کنیم .
مدیرعامل بانک صنعت ومعدن در بخش دیگری از سخنان خود بیان داشت : بانک صنعت ومعدن می تواند موتور رشد اقتصادی کشور باشد و این امر در صورتی تحقق پیدا می کند که مردم به ما و ما به کار و تخصص خود اعتماد داشته و برای افزایش اعتبار بانک خود بکوشیم .
وی افزود : ما باید ظرفیت رقابت پذیری را به عنوان یک تمایز در خود ایجاد کرده ، ارزش آفرین باشیم و علاوه بر داشتن آرمان جهانی شدن به سمت چالاکی ، چابکی و فرایندهای ناب حرکت کنیم .
ایشان تغییرات بنیادین ، فرصت های زودگذر ، عدم قطعیت ، بحران های مالی، پیچیدگی فرایندها ، پیشرفت های تکنولوژی ، بالارفتن انتظارات ذینفعان ، تشدید رقابت و سرعت نوآوری را از چالش های عصر حاضر برشمرده که با وجود آنها سازمان های اقتصادی قادر نیستند بدون داشتن تفکر استراتژیک به اهداف خود دست یابند.