به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی بانک کشاورزی، در این مراسم که صبح روز پنجشنبه سوم مرداد ماه برگزار شد، داور ماهی کار در سخنانی گفت: دسترسی آسان و سریع به منابع مالی، یکی از پیشنیازهای توسعه فعالیت های بخش کشاورزی است و این بانک از ابتدا با همین انگیزه فعالیت کرده است.
وی با اشاره به جایگاه شعب شهری در میان شعب بانک کشاورزی در سراسر کشور گفت: پیش از دهه 60 توزیع کننده منابع تامین شده از سوی دولت بودیم و در طول دهه 60 وابستگی شدیدی به تسهیلات دریافتی از سایر بانکها داشتیم و در این دوران نسبت خود اتکایی بانک حدود 32 درصد بود.
ماهی کار با اشاره به توسعه شعب روستایی گفت: به واسطه این اقدام، نسبت خود اتکایی بانک کشاورزی در پایان سال 1376 به 43.4درصد رسید و در این دوره سهم این بانک از منابع نظام بانکی به 2.76درصد ارتقا یافت.
وی خاطرنشان کرد: هرچند این اهتمام در حمایت از بخش کشاورزی موثر واقع شد اما همچنان در زمینه تجهیز منابع بانک با مشکل مواجه بودیم.
عضو هیئت مدیره بانک کشاورزی با بیان اینکه برای غلبه بر دشواری ها، از سال 1377 اصلاحات دراین بانک وارد مرحله جدیدی شد و تنوع بخشی به مشتریان،گسترش خدمات قابل ارائه و توسعه شعب شهری در دستور کار بانک قرار گرفت، خاطر نشان کرد: نتیجه این اقدامات باعث شد نسبت خوداتکایی بانک در سال 1384 به 80.12 درصد برسد.
وی اظهار داشت: درشرایط فعلی با داشتن47 میلیون انواع حساب مشتریان نزد بانک کشاورزی نسبت خود اتکایی این بانک به 1.1 درصد رسیده است و برای تامین منابع مالی بخش کشاورزی به طور شایسته، باید ادامه این راه با قدرت هر چه تمام تر در دستور کار شعب بانک کشاورزی به ویژه شعب شهری قرار گیرد.
ماهی کار با بیان اینکه موفقیت های به دست آمده به مدد حضور سرمایه انسانی فرهیخته، تلاشگر و با دانش در این بانک حاصل شده است گفت: امروز وقتی از سرمایه انسانی سخن میگوییم، یعنی اینکه بانک کشاورزی از موهبت عظیمی چون انسان های توانا، ماهر، مستعد و با انگیزه به عنوان سلاح استراتژیک در مزیت رقابتی برخوردار است.
وی با بیان اینکه در ادبیات توسعه سازمانی از سرمایه انسانی به عنوان محور تغییر جهان آینده نام میبرند اظهار داشت: امروز وقتی از قابلیتهای سازمانی صحبت می کنیم اعتقاد داریم قابلیت های بانک کشاورزی از دستاوردهای سرمایه انسانی است.
عضو هیئت مدیره بانک کشاورزی با اشاره به مدیریت نامشهودها و مشخصات آن گفت: دارایی های نامشهود در حساب سود و زیان سازمان به حساب نمی آیند،از راه حسابداری قابل ردیابی نیستند و قابلیت کپی برداری ندارند اما اگر از این دارایی ها استفاده هدفمند شود سرمایه های نامشهود، سود مشهود می آفرینند.
ماهی کار با اشاره به موفقیت های به دست آمده در شاخص های بانک در منطقه در مدت مسئولیت علی نقی منصور بیگی مدیر امور سابق شعب تهران بزرگ گفت: وی با تاثیری که روی قلب ها گذاشت توانست بر مغز ها نفوذ کند و راهبر خوبی برای بانک در این منطقه باشد.
وی ضمن قدردانی از همت بلند و سعی احسن«علی نقی منصور بیگی»، «فریدون بهبهانی» را به عنوان مدیر امور جدید شعب تهران بزرگ معرفی کرد و با اشاره به سوابق کاری و مدیریتی نامبرده اظهار داشت: مسئولیتها در نظام اسلامی امانتی بیش نیستند و باید تلاش شود این امانت به نحو احسن به سر منزل مقصود برسد.
ماهی کار با بیان اینکه به کارگیری افراد جدید و تازه نفس در مسئولیتها، فرصت نوآوری و خلاقیت را در سازمان ایجاد میکند ابراز امیدواری کرد: با حضور بهبهانی و همراهی بیش از پیش همکاران شعب تابعه منطقه، درراستای اعتلای اهداف متعالی بانک، به طور یقین شیوههای نو و ایده های جدید در دستور کار قرار خواهد گرفت و روند امور بیش از گذشته سرعت خواهد یافت.