پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 616976 تاریخ : 1401/03/25-09:23:27
,13,
فعالیت 4 درصد شرکت های دانش بنیان در حوزه کشاورزی

فعالیت 4 درصد شرکت های دانش بنیان در حوزه کشاورزی

رییس مرکز شرکت ها و موسسات دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: 6800 شرکت دانش بنیان تا کنون از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تاییدیه فعالیت گرفتند که 4 درصد آن مربوط به بخش کشاورزی است.

به گزارش بانک و صنعت، «رضا اسدی فرد» در حاشیه دومین روز از نشست استانی دفتر توسعه پایدار و امور فناوری وزارتخانه افزود: از سال 1392 سامانه ارزیابی شرکت های دانش بنیان در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ایجاد شده و ما در این مرکز پس از ارزیابی ها باید تشخیص دهیم کدام شرکت دانش بنیان است.

رییس مرکز شرکت ها و موسسات دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اظهار داشت: ظرف حدود 9 سال اخیر 22 هزار شرکت متقاضی، ارزیابی و 6800 شرکت را به عنوان دانش بنیان شناسایی و تایید کرده ایم و مدت این تاییدیه ها برای شرکت های نوع 1 دو ساله، برای نوع 2 سه ساله و برای نوع 3 دو ساله است.
وی با بیان این که 100 نوع حمایت از شرکت های دانش بنیان صورت می گیرد، گفت: پرداخت تسهیلات، بیمه تامین اجتماعی و استقرار در شرکت های صنعتی از جمله این حمایت ها هستند.
اسدی فرد درباره میزان تسهیلات پرداختی تصریح کرد: در سال 1400 حدود 6 تا 7 هزار میلیارد تومان تسهیلات به شرکت های دانش بنیان پرداخت شده که حدود 4 درصد آن مربوط به شرکت های دانش بنیان بخش کشاورزی بوده است.
وی ادامه داد: بخشی از این تسهیلات از طریق صندوق نوآوری و با معرفی شرکت های دانش بنیان به بانک های کشور صورت گرفته است.
رییس مرکز شرکت ها و موسسات دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: در قانون بودجه 1401 مبلغ 3 هزار میلیارد تومان برای افزایش سرمایه صندوق نوآوری پیش بینی شده است.
وی یکی از دلایل استقبال کم شرکت های دانش بنیان به بخش کشاورزی را طولانی بودن فرآیند به نتیجه رسیدن ایده ها و فناوری های نو نسبت به سایر حوزه ها عنوان کرد.
اسدی فرد اظهار داشت: به نتیجه رسیدن ایده ها و یا فناوری های نو برای مثال در بخش IT ممکن است حدود 6 ماه اما در حوزه کشاورزی 4 تا 5 سال به طول می انجامد، زیرا در این حوزه تست های مختلفی در دوره های زمانی انجام می شود و این در حالی است که شرکت های دانش بنیان می خواهند نتیجه کارشان را سریع ببینند.
رییس مرکز شرکت ها و موسسات دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری کاهش بوروکراسی و افزایش تسهیلگری در حوزه کشاورزی را برای جذب شرکت های دانش بنیان و افزایش ضریب دانش در این بخش ضروری خواند.
اسدی فرد گفت: در زیرمجموعه های وزارت جهاد کشاورزی، فناورانه های خوبی وجود دارد و باید با تسهیلگری بتوانند شرکت ایجاد کنند و ایده های شان را تجاری سازند.
وی در مورد نقش صندوق های کشاورزی نیز اذعان داشت: صندوق های کشاورزی در راستای انتقال محصولات فناورانه می توانند با تامین مالی برای خرید این محصولات به کشاورزان کمک کنند.


ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 199
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران